COMPATIBILITĂŢI ZODII

Rac - Scorpion

Rac şi Scorpion? Apă lunatică şi cascadă-n miez de lume? Da, asta căutai de atîta timp şi, dacă ai ajuns pe pagina asta, probabil că ai găsit în sfîrşit: Scorpionul este una dintre cele mai bune combinaţii pentru un Rac.

De ce oare? Pentru că sînteţi amîndoi semne de Apă? Şi de asta. Dar, şi mai mult, pentru că orice Rac caută (conştient sau nu) la celălalt dominarea şi spiritul de conducere. Pentru că Scorpionul este la fel de gelos ca şi tine, poate chiar mai gelos. Pentru că este pătimaş pînă la Dumnezeu şi înţelege mai bine decît oricine torentul de sentimente din sufletul tău.

Scorpionul este înarmat cu tot ce este necesar pentru a deschide o carapace de Rac. Energia excesivă pe care o emană, mai ales sexual şi financiar, este un tonic binevenit pentru reticenţa şi rezerva ta. Amindoi sînteţi sentimentali, emotivi, vă lăsaţi în voia valurilor şi nu rareori se crede că nu prea rezistaţi mult împreună. Dar, cu capacitatea ta de înţelegere, cu generozitatea caracteristică şi blîndeţea care caracterizează orice nativ Rac, ai să reuşeşti să descoperi un univers fascinant: o Apă care nu numai că te înţelege, dar este şi dispusă să meargă pe drumul tău.

Bineînţeles, Scorpionul o să vrea să stea la cîrmă şi, bineînţeles, are şi el toanele lui. Dar, cum intuiţia te ghidează în viaţă, ai să ştii să-l dezamorsezi exact atît cît trebuie. Mai negociaţi uneori, şi nu uita să mai laşi de la tine: de data asta chiar că merită. De ce? Pentru că Scorpionul acesta se va îndrăgosti de tine de 10 ori mai tare decît te vei îndrăgosti tu de el, şi ca el întîlneşti doar unul într-o mie (sau o sută de mii?).

Cîteva avertismente: Scorpionul are adesea un eu foarte fragil. Poate să treacă peste multe, dar nu uita! Este răzbunător, aşa că ai grijă: un Scorpion care s-a simţit trădat n-o să stea să plîngă şi să se smiorcăie! Problema este că, deşi Scorpionul este dur pe dinafară, pe dinăuntru este fragil, vulnerabil şi foarte sensibil. Trebuie să fii foarte atent, ca să vezi unde este limita: unde începe să fie Scorpionul el însuşi. Dar, cu intuiţia ta... nu vor apărea probleme. Un singur lucru: orice, dar ORICE ai vrea să spui, gîndeşte-te de 10 ori înaînte de a deschide gura.