COMPATIBILITĂŢI ZODII

Rac - Rac

Rac şi Rac: doua vîltori înlănţuite. Asta da combinaţie demnă de romane de dragoste!

Doi romantici incurabili pot crea una dintre cele mai strînse şi mai frumoase relaţii de pe faţa pămîntului. Sentimentele sînt aici la ele acasă, la fel şi pasiunile. În plus, căsnicia are mari şanse de reuşită, deoarece aveţi amîndoi un fel aproape intuitiv a vă înţelege. Ambii aveţi şi tenacitatea şi răbdarea, dar şi capacitatea sufletească necesară pentru a face ca relaţia să fie frumoasă.

Tu ai nevoie de sentimente intense, de afecţiune rostită cu voce tare, de căldură şi atenţie din partea unui partener – şi nu doar la începutul unei relaţii. Ei bine, partenerul tău Rac le înţelege pe toate şi va şti să fie alături de tine şi să-ţi ofere toate acestea. Amîndoi puneţi un mare accent pe cămin şi pe familie: ar trebui să vă înţelegeti perfect, chiar şi fără cuvinte.

Dat fiind că sînteţi amîndoi sub "stăpînirea" Lunii (guvernatorul semnului vostru), probabil că, ori de cîte ori vei fi în pasă proastă, Racul de lîngă tine va fi şi el. Asta nu prea sună bine, dar norocul vostru este că Luna se mişcă repede şi pasele proaste, dispoziţiile ciudate etc. o să vă treacă la fel cum v-au venit. N-ar fi rău să învăţaţi pe de rost fazele lunii, dacă încă nu le ştiţi: ea vă afectează în cel mai direct mod cu putinţă.

Acum, după ce aţi văzut cît de frumos vă va fi împreună, iat şi un avertisment: Racul bărbat şi Racul femeie sunt, totuşi, două creaturi foarte, foarte diferite: el se va simţi întotdeauna pierdut în oceanul de sentimente care-i invadează sufletul, în timp ce ea se simte perfect în largul ei în acest ocean dezlănţuit. El se zbate să rămînă la suprafaţă, să-şi discearnă şi să-şi cearnă sentimentele, în timp ce ea navighează cu graţie printre sentimente contradictorii, puternice şi devastatoare. O femeie Rac este adesea mai puternica decît un bărbat Rac atunci cînd este vorba de a-şi controla sau înţelege propria viaţă emoţională. Racul bărbat are o tendinţă mult mai puternică de a merge pe ocolite (în zigzag, ca şi racul crustaceu), decît Racul femeie. Un test? Întrebaţi orice Rac ce simte pentru femeia iubită, şi aproape sigur că n-o să ştie exact ce să vă răspundă, sau o să se încurce. Întrebaţi acelaşi lucru pe o femeie Rac, şi veţi avea parte de-un torent de cuvinte şi explicaţii. Cam asta este diferenţa esenţiala dintre voi doi.

Într-o relaţie cu cote emoţionale atît de ridicate, este bine să ştiţi unde staţi, fiindcă amîndoi sînteţi mult prea sensibili şi vulnerabili pentru lumea asta. Semnele de apa, ca voi, ştiu să înţeleagă intuitiv ceea ce gîndeşte partenerul, iar cînd sînt DOUĂ astfel de semne în acelaşi pat, cuvintele nici nu vor mai fi necesare.

Aşadar, o relaţie frumoasă, care are mari şanse de a deveni o căsnicie de durată, numai să mai lăsaţi scenele de gelozie şi hipersensibilitatea în prag, cînd vă întoarceţi acasă.