COMPATIBILITĂŢI ZODII

Gemeni - Capricorn

Gemeni şi Capricorn: Aer şi Pămînt. Nu prea se amestecă acestea două...

Capricornului îi place să muncească, e ambiţios şi ştie exact ce vrea. Aşa că fii atent, nu se omoară prea mult după stilul tău schimbător prin excelenţă...

Vestea bună este că un Capricorn este destul de cu picioarele pe Pămînt şi destul de intelectual încît să-ţi atragă atenţia. Un alt avantaj este că nativul acestei zodii pare a întineri pe măsură ce trece timpul. Dar Capricornul are foarte multa energie "cardinală", este sub semnul lui Saturn (o planetă care ne dă lecţii în viaţă) şi este adesea pesimist, aşteptîndu-se ca iubirea să nu-i fie împărtăşită: a fost de atîtea ori înşelat în relaţii sentimentale, încît suflă şi-n iaurt.

Capricornul are un umor de invidiat. Problema este că nativul acestei zodii este în acelaşi timp şi teribil de serios. Mai ales în dragoste. Precaut şi serios. Nu m-ar mira că un alt Geamăn să-i fi frînt inima! Aveţi voi darul acesta, de a iubi Pămîntul cu pasiune, pentru un timp, pentru ca apoi să-l părăsiţi şi să vă îndreptaţi spre sfere mai înalte.

Alături de un Geamăn, care vrea să descopere lumea şi să se trezească zilnic într-un peisaj nou, relaţia va avea destule puncte dificile. Capricornul este conservator, iar tu eşti liberalismul întruchipat (libertinismul, zic unii). Capricornul este egocentric, deşi o arată prea puţin la nivel sentimental, tu eşti o zodie a nerăbdării şi n-ai timp de prostii de astea, gen "hai sa devenim cineva în viaţă".

Dacă nu ai să te stăpîneşti, te va considera uşuratic sau superficial. Dacă nu vei avea răbdare să-l asculţi, te va considera prea rece şi lipsit de sentimente. Numai o dragoste stăruitoare poate înmuia acest Pămînt încăpăţînat. Eşti în stare de stăruinţă şi răbdare?

Capricornului nu-i place aşa de mult să iasă în lume, iar tu trăieşti pentru a face vizite, a vorbi la telefon şi a ieşi în oraş. La un moment dat, este posibil să vă îndepărtaţi unul de altul. Îi place şi lui să facă vizite, dar numai daca este vorba de ceva sau cineva foarte apropiat. Iar cînd o să vadă cît eşti tu de "populist", ai să vezi cît de inflexibil poate fi un Capricorn!