COMPATIBILITĂŢI ZODII

Gemeni - Taur

Gemeni şi Taur, adică Aer şi Pămînt senzual. Ai intrat vreodată într-o peşteră, adînc de tot, sau într-o cameră neaerisită de mult? Dacă da, ştii probabil cum miroase Aerul stătut... Pămîntul reprezintă structurile fixe, iar zodiile de Pămînt, precum Taurul, tind să înlănţuiască, să ancoreze... Dar cînd dă de vreo spărtură, Aerul pleacă de nici nu-l mai simţi!

În general, semnele care îşi urmează unul altuia în zodiac sînt foarte diferite, fiecare are ce n-are celălalt, aşa că, "atracţia contrariilor" scrie pe voi! Tu eşti scînteietor şi spontan, plîn de idei şi mereu în mişcare, argintul viu al zodiacului. Adaptabilitatea este calitatea ta de bază, iar căutarea adevărului este o altă calitate pe care o au mulţi Gemeni (din cauza asta sînteţi ziarişti sau reporteri atît de buni). Dar detaliile? Nuuu, n-are Geamănul treabă cu aşa ceva, p-astea le laşi Taurului. Care, spre deosebire de tine, cînd aude chestii gen "schimbare" sau "adaptare", se-nfioară cît e el de Taur: orice să-i ceri Pămîntului, dar nu să se mişte sau să se urnească, cu atît mai puţin să mai şi zboare pe aripile vîntului! Ţie-ţi place să ieşi mereu în lume, Taurul se simte cel mai bine acasă... începi să înţelegi? Tu eşti flexibilitatea întruchipată, Taurul este de o încăpăţînare legendară, tu reuşeşti să faci nu ştiu cîte chestii deodată , Taurul abia se hotărăşte să înceapă una, şi stă să aranjeze detaliile. Ţie-ţi place varietatea, noul, mişcarea, Taurul preferă tabieturile, statul frumuşel acasă la televizor. Parcă-ţi vine uneori să-l iei şi să-l zgîlţii un pic. Numai că, atenţie: Pămîntul se mişcă, desigur, însă numai cu greu şi arar, iar cînd o face, ştiţi cu toţii că iese cutremur.

Ca să schimbi un Taur îţi trebuie o răbdare ori a unei zodii de Pămînt, ori a unei zodii de Apă. Tu o să-ţi pierzi repede răbdarea şi o să te plictiseşti, probabil, chiar şi mai repede. Taurul nu poate să înţeleagă cum poate cineva să se mişte atît de repede, să gîndească atît de repede, să trăiască la o asemenea intensitate sau să-şi schimbe ideile de la o zi la alta, aşa cum face orice Geamăn care se respectă. El este ancorat în "sinergia faptelor" – atît de ancorat, încît o să piardă repede pasul cu tine. Este foarte stabil, uneori PREA stabil pentru un vînt de primăvară, cum eşti tu.

Dacă ai să ştii să-l iei încet, să ai răbdare, să te adaptezi, o să ai însă parte de ce nici cu gîndul n-ai gîndit, fiindcă o să aducă ordine în viaţa ta (orice Geamăn are nevoie de aşa ceva), o să îţi arate cum e cu dragostea profundă şi o să aibă mereu grijă de tine (îi place chestia asta, el vrea sa fie reazem solid).