COMPATIBILITĂŢI ZODII

COMPATIBILITĂŢI ZODIA GEMENILOR:

Compatibilitate excelentă: Gemeni-Berbec, Gemeni-Leu, Gemeni-Balanţă, Gemeni-Vărsător

Compatibilitate bună: Gemeni-Gemeni, Gemeni-Săgetător

Compatibilitate acceptabilă: Gemeni-Taur, Gemeni-Rac, Gemeni-Scorpion, Gemeni-Capricorn

Compatibilitate redusă: Gemeni-Fecioară, Gemeni-Peşti

Gemeni - Berbec

Berbecul tău "stă" sub semnul lui Marte, sau, mai bine zis, NU stă locului mai deloc, fiindcă, dacă zici Marte, zici acţiuni rapide. Iar lîngă un Geamăn neliniştit ca tine, chiar că o să se simtă perfect. Latura ta intelectuală şi speculativă o să-l dea gata pe Berbec, dar, să fim sinceri, pe cine NU ar da gata un Geamăn în acţiune? O să aveţi şi probleme, nici unul dintre voi doi nu este prea liniştit, dar Aerul tău hrăneşte Focul Berbecului. Adică o să te iubească la nebunie!

Ce te-a atras la un Berbec? Ia să vedem: energia şi entuziasmul covîrşitor, în stare să schimbe o lume? Pasiunea pe care o pune în toate? Sau rapiditatea şi uşurinţa cu care scoate idei ca iepurii din pălărie? Berbecul se plictiseşte repede. Tu la fel. Aşa că împreună puteţi cuceri, reclădi, restructura lumea, fiindcă tu eşti un semn curios din fire, iar pe fruntea Berbecului scrie "inovator".

Berbecul o să-ţi arate o lume nouă şi alături de el vei avea succes. În toate. Bineînţeles că îi place să conducă, dar, dat fiind că tu eşti semn mobil, care nu prea le are cu accesele de şefie, n-o să te deranjeze, cred.

Ca Geamăn, îţi place sa auzi cuvinte de iubire, declaraţii rostite cu glas tare: ei bine, Berbecul va intui exact ce vrei şi o să-ţi facă toate declaraţiile la care visai. Toate capriciile tale şi instabilitatea de care eşti stăpînit îl vor incita, iar în schimb o să-ţi ofere exact fermitatea, punctul de sprijin de care ai (maaaare) nevoie. Asta fiindcă şi lui îi plac schimbările, dar este totuşi un semn fix, mai căpos adică, şi mai stabil.

Berbecului o să-i pară uneori cam aerian Geamănul, dar nu se va plictisi niciodată lîngă tine, iar asta este ce vrea el de la viaţă, să descopere mereu. Faptul că tu eşti mult mai iertător din fire decît cel mai iertător Berbec o să va ajute mult, aşa că nu uita de calitatea aceasta a zodiei tale, mai ales cînd o să înceapă să scoată flăcări pe nări, într-o ceartă. Ai să vezi că, pe cît este de timid uneori (da, sună paradoxal, dar Berbecul ESTE adesea foarte timid), pe atît este de încapaţînat atunci cînd vrea ceva cu orice preţ. Ghici cine-o să cedeze pe-aici? Mda... ai ghicit bine: tu.

Una dintre micile probleme ar putea fi aceea că Berbecul este puţintel cam prea direct pentru un Geamăn, care se mai opreşte ici şi colo, ca vîntul care bate prin păduri şi se opreşte să admire o frunză, să mai arunce o suflare peste ape, şi tot aşa. O fi ritmul tău rapid, dar să-l vezi pe al Berbecului! Va trebui sa te adaptezi...