COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilitate excelentă: Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Capricorn,Taur-Peşti

Compatibilitate bună: Taur-Taur, Taur-Scorpion

Compatibilitate acceptabilă: Taur-Berbec, Taur-Gemeni, Taur-Balanţă,Taur-Săgetător

Compatibilitate redusă: Taur-Leu, Taur-Vărsător

Taur - Fecioară

Taur şi Fecioară. Pămînt şi Pamînt: o combinaţie excelentă. Dacă ai găsit o Fecioară, ţine-o bine şi nu-i mai da drumul!

Amîndoi sînteţi semne de Pămînt, aşa că amîndoi vreţi aceleaşi lucruri: o viaţă cu bani, bani, bani, bani în bancă şi timp pentru activităţi culturale. Fecioarele sînt alea cu drobu’ de sare (da’ dac-o să cadă? Da’ ce ne facem daca...?), iar Taurii sînt "vracii de suflete" ai zodiacului, aşa că vă potriviţi perfect.

Fecioara are atît de multe temeri şi griji pentru că are un foarte acut simţ al responsabilităţii, al datoriei. Îi e frică să nu-i dezamăgească pe cei din jur, şeful de la serviciu, prietenii, vecinii... Tu eşti la fel de constant, însă nu prea îţi faci atîtea griji şi, pe deasupra, îţi mai şi place să dai sfaturi şi să linişteşti oamenii, aşa că ţi-ai găsit perechea cu o Fecioara... Scopul în viaţă al unui Taur este liniştea şi armonia. Iar Fecioara o să ţi le dea pe amîndouă. Dar dintre toate calităţile, fidelitatea şi devotamentul Fecioarei te vor atrage cel mai mult: e un om integru, dintr-o bucată. Mintea ascuţită a Fecioarei te va fascina (e guvernata de Mercur, care le are p-astea cu comunicarea). Fecioara este bine organizată, iar asta o să ajute mult în stabilirea unor tabieturi care ţie-ţi plac atît de mult.

Din fericire, Fecioara este semn mutabil, adică e mai flexibilă, ceea ce iarăşi este excelent, fiindcă Taurul decît să se schimbe...

Răbdarea vă caracterizează pe amîndoi, pragmatismul de asemenea, aşa că, ce crezi c-o să se întîmple cînd se sting luminile? O să se-ntîmple că Fecioara o să fie de acord să-ţi împlinească toate fanteziile, dacă o să ai oarece răbdare cu acest nativ, care se eliberează mai greu decît tine de grijile zilnice, şi dacă ai s-o convingi să nu se mai gîndească la ce i-a dat şeful de făcut pentru a doua zi, ci doar să se concentreze asupra a ceea ce face în momentul respectiv. Fecioara are darul sau ne-darul de a fi puţin mai rezervată la începuturi. Foloseşte răbdarea aia celebră de Taur, şi totul o să fie prea bine. Singurul risc este că, la un moment dat, lucrurile o să devina previzibile... Dar Fecioara ştie să comunice atît de bine, are atîtea idei şi citeşte atît de mult, încît ghici cine-o să vină cu idei noi din cînd în cînd?

Aşadar, pe scurt, dacă erai cumva în căutarea iubirii de-o viaţă, ai găsit-o!