COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Taurului

Compatibilitate excelentă: Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Capricorn,Taur-Peşti

Compatibilitate bună: Taur-Taur, Taur-Scorpion

Compatibilitate acceptabilă: Taur-Berbec, Taur-Gemeni, Taur-Balanţă,Taur-Săgetător

Compatibilitate redusă: Taur-Leu, Taur-Vărsător

Taur - Leu

Taur şi Leu, Pămînt senzual şi Foc teatral...

Sînt multe calităţi care vă unesc... Amîndoi posesivi şi fideli, amîndoi interesaţi de activităţi culturale şi de un cămin îngrijit.

Dar atîtea care va despart!! Tu vrei să ai un sentiment de siguranţă în viaţă, o bază solidă, dovezi de iubire, Leul are nevoie să fie în centrul atenţiei, să fie aplaudat la scenă deschisă şi, mai ales, să fie respectat. O să se-ndrăgostească de complimentele la care Taurul e maestru, şi o să ceară mereu mai multe şi mai multe... fiindcă are nevoie să se ştie în fruntea listei, number one. Iar tu n-o să-ţi dai seama că trebuie chiar mereu să-i spui Leului ce nemaipomenit este, ce frumos e, ce deştept şi superb este, ce inimă larga are (ARE, să ştii!)... La un moment dat, biata felină o să se întrebe dacă te-ai "desdrăgostit" de ea! Aşa că atenţie la acest hop în comunicare.

Dat fiind că Leul se pricepe să iniţieze proiecte iar tu să le pui în practică, aici o să fie o combinaţie perfectă între voi doi: de cum va întîmpina o piedică, Leul o să se uite cruciş, cu o expresie de genul "ASTA n-are ce să caute aici! nu era în plan!!!", iar tu, cu răbdare şi perseverenţă, ai să depăşeşti obstacolul sau ai să-ţi ajuţi Leul să înţeleagă de ce lumea nu este perfectă şi de ce proiectele de orice fel au nevoie şi de o bază solidă, făcută din rezistenţă şi perseverenţă.

Amîndoi sînteţi înclinaţi spre lumea materială, deşi în moduri diferite: tu pentru că materialul este o alinare pentru nevoia ta de forme şi concret, iar Leul pentru că îi satisface ambiţiile de succes şi reprezintă pentru el o dovadă a împlinirii.

Şi tot materialul vă desparte: şampania care-i place Leului, de calitate superioară, de soi ales şi cu un preţ fantastic, pe tine te face să te gîndeşti numai la un singur lucru: "nu cheltuie cam mult?" Taurul e genul "dă-mi banii, să-i pun la bancă", iar Leul îi vrea ca să trăiască elegant. Oricum, ştiţi amîndoi să faceţi bani, aşa că, o dată stabilit cine-i la cîrma (DACĂ o să ajungeţi la vreun compromis pe tema asta), lucrurile or să meargă bine. Compromisul însa... e cam greu de obţinut: nici unul dintre voi nu e flexibil. Dacă eşti dispus să cedezi din cînd în cînd, poate că asta va mai îmbuna felina, dar atenţie mare la nevoia Leului de a fi conducător!