COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Taurului:

Compatibilitate excelentă: Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Capricorn,Taur-Peşti

Compatibilitate bună: Taur-Taur, Taur-Scorpion

Compatibilitate acceptabilă: Taur-Berbec, Taur-Gemeni, Taur-Balanţă,Taur-Săgetător

Compatibilitate redusă: Taur-Leu, Taur-Vărsător

Taur - Rac

Taur şi Rac, Pămînt şi Apă învăluitoare? Da, ţi-ai găsit partenerul dorit. Amîndoi vreţi aceleaşi lucruri: familie, un cămin, stabilitate, siguranţă... Amîndoi sînteţi foarte senzuali, iar puterile aproape telepatice ale Racului îţi vor ghici dorinţele înainte ca ele să fie rostite. Racul va avea grijă de tine, îţi va oferi un cămin armonios... cum ar putea sa NU meargă bine o relaţie ca asta?

Banii înseamnă foarte mult pentru amîndoi, aşa că poţi să-ţi permiţi să cheltuieşti şi poţi să contezi pe faptul că Racul va fi la fel de conştient că trebuie să muncească pentru casă, pe cît eşti tu. Este cam zgîrcit, chiar mai zgîrcit decît tine, aşa că dintre voi doi tu vei fi cel care să cheltuiască mai mult.

În ce priveşte economiile, Racul îşi cumpără cea mai performantă aparatură şi o îmbunătăţeşte mereu, sau cea mai luxoasa haină, pe care o poartă 15 ani la rînd. Taurul investeşte şi abia apoi cheltuieşte ce-a mai rămas. Amîndoi ştiţi să perseveraţi, să economisiţi şi să aveţi răbdare. Pe deasupra, dacă Racul îşi doreşte ceva mult-mult de tot, preferă să aştepte vreo reducere sau să caute un magazin în care să cumpere mai ieftin, ceea ce merge perfect cu stilul tău de viaţă. Taurilor le mai place din cînd în cînd să se dezlănţuie cumpărînd cele mai elegante/sofisticate chestii, din magazine de marcă. În fond, frumosul este atît de important pentru un Taur!

Un Rac care are nevoie de bani face economii. Un Taur care are nevoie de bani îşi mai găseşte o slujbă. Oricum, deşi stilurile voastre diferă, important este că amîndoi aveţi aceleaşi idealuri. Spre deosebire, de exemplu, de un Leu şi un Capricorn, care fac bani ca să cîştige respect, un statut social mai bun sau admiraţia celorlalţi, tu şi Racul tău aveţi nevoie de ei ca să vă faceţi viaţa mai frumoasă.

Racului îi trebuie multe dovezi de iubire, adesea este capricios, şi cel mai adesea nici nu ştii din ce-i vin toanele. Dacă n-ai dat cumva de cel mai capricios Rac din lume, micile cutremure de Pămînt pe care o să ţi le provoace toanele ocazionale (aparent din senin) le vei putea rezolva perfect cu calităţile tale de sfătuitor.

Aşadar: o relaţie făcută să meargă. În majoritatea timpului, nici măcar nu trebuie să depuneţi vreun efort.