COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Taurului:

Compatibilitate excelentă: Taur-Rac, Taur-Fecioară, Taur-Capricorn,Taur-Peşti

Compatibilitate bună: Taur-Taur, Taur-Scorpion

Compatibilitate acceptabilă: Taur-Berbec, Taur-Gemeni, Taur-Balanţă,Taur-Săgetător

Compatibilitate redusă: Taur-Leu, Taur-Vărsător

Taur - Taur

Taur şi Taur. Asta da, relaţie solidă! Sînteţi atît de posesivi amîndoi, iar devotamentul este atît de important pentru fiecare, încît relaţia ar putea dura mult (şi bine).

Ţie-ti place să poţi avea încredere într-un partener – iar într-un Taur ca şi tine, sigur poţi să ai încredere! Taurilor le place să aibă timp să-şi arate sentimentele, şi fiindcă sînteţi amîndoi atît de senzuali, de "tactili" (simţul formelor este foarte dezvoltat la Taur), o să aveţi momente de vis împreună, cu siguranţă.

Taurul este guvernat de Venus, aşa că amîndurora vă plac lucrurile elegante, de calitate, plăcerile vieţii nu sînt de neglijat pentru nici unul dintre voi, fie că este vorba de a mînca sau de a face dragoste. Cei ce sînt guvernaţi de planeta frumuseţii au o nevoie aproape instinctivă de frumos în viaţă. Aici o să vă înţelegeţi perfect: amîndurora vă place confortul, sînteţi practici, politicoşi, toleranţi, şi împreună formaţi o pereche pentru care stabilitatea este mai importantă decît orice.

Tocmai aici s-ar putea ivi o mică problemă: prea multă stabilitate, prea multă nemişcare, lipsă de iniţiative mai mult sau mai puţin nebuneşti... Taurului nu îi place schimbarea, dar uneori ea este necesară şi atît de benefică. Primul pas e mai greu.

V-ar trebui puţin mai multă pasiune şi simţ al aventurii, iar pe acesta din urmă chiar că nu-l aveţi nici unul. Iar dacă mai ajungeţi din cînd în cînd să vă şi certaţi, e vai şi amar, nici unul nu cedează, amîndoi sînteţi căpoşi şi vă urniţi greu.

Taurilor ca voi le place să aibă timp să-şi clarifice emoţiile sau să ia hotărîri, dar, uneori, aşa ceva nu este posibil. Însă, din fericire, între doi Tauri asta nu va fi o problemă, fiecare îl înţelege pe celalalt intuitiv, ca pe sine însuşi.

Cu abilităţile voastre pentru forme şi senzualitatea înnăscută, totul va fi perfect, dragostea va curge lin între voi, fără revărsări sau piedici. Dar, pînă la urmă, după un timp, unul tot va trebui să ia iniţiativa şi să mai aducă o rază de imaginaţie în plus, altfel lucrurile vor deveni plicticoase.