COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Berbecului:

Compatibilitate excelentă: Berbec-Gemeni, Berbec-Leu, Berbec-Săgetător, Berbec-Vărsător

Compatibilitate bună: Berbec-Berbec, Berbec-Balanţă

Compatibilitate acceptabilă: Berbec-Taur, Berbec-Fecioară, Berbec-Scorpion, Berbec-Peşti

Compatibilitate redusă: Berbec-Rac, Berbec-Capricorn

Berbec - Vărsător

Berbec-Vărsător. Foc şi Aer. O aventură demnă de marile iubiri.

Într-adevăr, alături de un Vărsător viaţa ta va fi ceea ce ţi-ai dorit mereu: o mare aventură. Are un Aer misterios şi nepămîntean şi, în acelaşi timp, o gîndire ascuţită, analitică. Te-ai îndrăgostit din prima de aşa o combinaţie de calităţi pe care un Berbec le poate aprecia atît de bine!

Tu eşti un rebel în adîncul sufletului, iar Vărsătorul este la fel. Împreună, puteţi face tot ce vă doriţi – lumea mai bună, o afacere prosperă, o familie fericită. Rolul Vărsătorului pe pămînt este acela de a observa defectele societăţii, de a face lumea mai bună (da, el chiar crede în asta şi va încerca mereu să facă ceva bun pentru mai mulţi oameni). Nici unul dintre voi nu este înnebunit după un statut social, aşa că veţi fi dispuşi să vă asumaţi riscuri împreună. Sînteţi amîndoi orientaţi spre viitor, deci vorbiţi aceeaşi limbă. Tu vrei să fii şeful, iar Vărsătorului nu-i pasă, el vrea să-şi urmeze proiectele lui în libertate. Pentru amîndoi, absenţa creează prezenţa, aşa că veţi şti să vă respectaţi nevoia fiecăruia de libertate şi uneori de singurătate.

Vărsătorul, ca şi tine, nu consideră că o căsătorie se bazează pe fuzionarea personalităţilor, ci mai curînd pe uniunea dintre două entităţi distincte, aşa că nu îţi va sufoca spiritul. Însa este mult, mult mai inflexibil decît Berbecul, atenţie: dacă ceva i se pare de o importanţă vitală, n-o să dea nici un pas înapoi şi va rămîne ferm pe poziţii.

Începutul este mai greu cu Vărsătorul, care este foarte prietenos şi încîntător în societate, dar se deschide greu în relaţiile personale. Însă mă îndoiesc că asta va fi o barieră pentru un Berbec care se respectă, adică impetuos.

O relaţie ca-n poveşti: Aerul şi Focul au nevoie unul de celălalt şi se pot sprijini reciproc.