COMPATIBILITĂŢI ZODII

Berbec - Scorpion

Berbec-Scorpion. Foc şi Apă. Amîndoi sînteţi sub semnul lui Marte, zeul războiului, dar vă exprimaţi diferit.

Spre norocul unui Berbec îndrăgostit de un Scorpion, acesta din urmă are cel puţin cîteva calităţi comune cu ale primului: este zgomotos, pasional şi ardent. Aşa că, asta da relaţie plina de acţiune!

Nu este o combinaţie tipică pe lista de cupluri fericite, din cauza că amîndoi aveţi nevoie să fiţi învingători. Aşa că relaţia o să dureze numai dacă eşti dispus să faci ceva eforturi.

Uneori poate n-ai să reuşeşti să ajungi în adîncimile emoţionale unde îşi trăieşte Scorpionul viaţa interioară, iar asta s-ar putea să îl rănească. Are o mare nevoie să fie înţeles. Merită să încerci, nu trebuie decît puţină răbdare şi bunăvoinţă, pe care o ai. În schimb, vei avea alături de tine un partener cu care vei putea sa fii tu însuţi.

Scorpionul este foarte senzual, aşa că ai putea să mai şi înveţi cîte ceva de la acest semn. Însă nu uita că Scorpionul cere atenţie, fidelitate şi devotament totale. Ai să primeşti acelaşi lucru, fiindcă sînt calităţi pe care le are la rîndul său. Dar asta înseamnă să-ţi ţii închis ochiul ăla care aleargă după alţii sau altele! Tu nu prea eşti niciodată sigur dacă vrei sau nu să fii al cuiva în totalitate şi adesea o să te cam plictiseşti într-o relaţie din asta: nu tu flirt, nu tu frivolitate, nu tu mici aventuri – tocmai sarea-n bucatele vieţii, nu? Scorpionul se hotărăşte mult mai repede decît tine dacă vrea sau nu să fiţi împreuna şi, atenţie, odata ce aţi avut un contact fizic, el consideră asta ca pe un contract nescris care-i dă drepturi depline asupra ta.

Şi totuşi, este atîta energie şi acţiune în relaţia asta, încît merită efortul!