COMPATIBILITĂŢI ZODII

Berbec - Leu

Berbec-Leu. Focuri îngemănate... O întîlnire senzaţională de suflete-pereche, plină de lumină, putere, energie şi forţă. Dacă ai găsit un Leu, ţine minte că personalitatea lui pare a fi fost creată pentru a se potrivi cu a ta. N-or să vă lipsească niciodată ideile îndrăzneţe, conversaţiile animate şi aventurile în doi.

Leul are o inimă mare, care te va fascina, şi o înclinaţie spre teatralism, care te va face mereu sa rîzi. Amîndoi sînteţi semne de Foc, aşa că o să descoperiţi mereu lucruri noi împreună, o să creaţi sau iniţiaţi proiecte. Vreţi aceleaşi lucruri, aşa că o să le obţineţi mult mai uşor în doi. Leul este un semn foarte romantic (el simbolizează inima omului celest), aşa că o să-ţi facă o mie şi una de surprize adorabile.

Pregăteşte-te să mergi la cele mai tari restaurante, fiindcă Leului îi place să meargă în oraş, să se afişeze, să frecventeze localuri rafinate şi pline de eleganţă. Îi mai place şi să se îmbrace bine şi reuşeşte să arate bine în orice ar pune pe el, aşa că scoate hainele bune de la naftalină şi lasă acasă blugii şi tricourile.

Leul este un curtenitor (iar femeia Leu – o femeie fatală prin excelenţă), dar îi place mult, mult de tot, să fie la cîrma, sa fie şef, aşa că acesta ar putea fi un punct de fricţiune între voi. Însă are atîta şarm încît parca văd cum o să predai armele!

Sexual, Leul este o felină sălbatică, foarte sexy şi pur şi simplu fascinant. Şi fiindcă Berbecul nu e fidelitatea întruchipată, un avertisment: să nu cumva să calci pe alături, fiindcă o să plăteşti scump. Leul nu uită cînd l-a călcat cineva pe coadă şi se răzbună.

Este vreunul dintre voi practic? Nici gînd, dar sînteţi aşa de productivi amîndoi, încît probabil că o să aveţi destui bani ca să nu vă faceţi probleme pe tema necesităţilor casnice. Acesta este un parteneriat între doi şefi hotărîţi şi puternici, care vă va aduce amîndurora împliniri şi succese. Între voi va fi mereu o tensiune dinamică.