COMPATIBILITĂŢI ZODII

Berbec - Gemeni

Berbec-Gemeni. Foc şi Aer. Ţi-a luat mult să găseşti pe cineva din Gemeni? Ei, acum nu-l lăsa să-ţi scape, asta ţi-e destinul.

Gemenii au şarm cît să dea şi la alţii şi sînt captivanţi pînă la hipnotism. Amîndurora vă place viaţa agitată, amîndoi vă plictisiţi repede. Amîndoi aveţi o dexteritate de invidiat şi amîndoi sînteţi ageri. Două semne pentru care comunicarea este atît de importantă încît veţi avea o grămadă de prieteni şi de activităţi, o viaţă neobosită şi mereu incitantă. Dezbateri filosofice ardente sau scheme elaborate minuţios, pe toate ştiţi să le faceţi împreună şi vă completaţi reciproc cît se poate de bine. Poate o să vă lipsească odihna, poate o să vă lipsească banii, poate o să va lipsească mai-ştiu-eu-ce, dar sigur n-or să vă lipsească niciodată ideile.

Nativul din Gemeni o să-ţi facă cea mai bună publicitate posibilă, fiindcă nimeni nu se pricepe aşa de bine ca el să răspîndească vorba. Din fericire pentru tine, Gemenii sînt un semn mobil, aşa că nativul n-are nevoie de şefie, o să meargă fericit pe drumul deschis de tine. În plus, nativul Gemeni are întotdeauna cîteva proiecte proprii, astfel încît o să-şi poată exprima personalitatea în alte părţi. Dacă se supără şi vă certaţi, iarăşi nu te speria. Geamănul ţipă mult şi se linişteşte repede, iar într-o clipă a şi uitat: nu poartă ranchiuna. O gură de Aer proaspăt, iată ce va fi nativul Gemeni pentru tine.

Sexual, tu generezi mai multă căldură şi pasiune, dar nativul Gemeni se adaptează uşor şi repede. Un singur lucru: ia-o mai încet. Amîndoi sînteţi nerăbdători să ajungeţi la destinaţie, dar aici drumul este la fel de plăcut ca şi destinaţia.

Amîndoi trăiţi în prezent, aşa că planurile pentru viitor or să cam rămînă de căruţă. Nici unul dintre voi nu se pricepe la detalii, deci n-ar fi rău să angajaţi pe cineva să vă ţină contabilitatea şi să vă mai pună ceva ordine prin viaţă.

Amîndoi aveţi viaţă cît să însufleţiţi Universul, aşa că, dacă ai găsit un nativ din Gemeni, stai pe aproape: merita. Din plin.

Sursa: eAstrolog