COMPATIBILITATE 100%. CUPLURI CARE SE POTRIVESC PERFECT IN FUNCTIE DE ZODIE

Exista compatibilitate 100%? Cu ce semn te potriveşti cel mai bine? De ce zodie trebuie să stai departe dacă vrei să nu suferi? Iată ce spun astrele.

Următoarele semne zodiacale formează cele mai bune cupluri:

Berbec şi Vărsător

Nu va exista niciodată un moment de plictiseală între un Berbec şi un Vărsător, ceea ce face ca relaţia lor să fie extrem de interesantă. Ambele semne sînt incredibil de aventuroase. În timp ce alte cupluri s-ar putea plictisi, aceste două semne vor rămîne puternice şi se vor bucura de compania celuilalt.

Taur şi Rac

Aceste două semne zodiacale vor funcţiona foarte bine deoarece au o legătură strînsă, atît fizic cît şi emoţional. Ambii se înţeleg reciproc şi fac ca legătura să fie tot mai intensă pe măsură ce relaţia avansează.

Leu şi Săgetător

Pasiunea este mare între Leu şi Săgetător deoarece ambele semne se bucură atît de viaţă cît şi de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sînt guvernaţi de Foc, Leul şi Săgetătorul se vor distra, vor trăi cu pasiune şi vor naşte invidii în rîndul celor din jur.

Balanţă şi Gemeni

Relaţia dintre o Balanţă şi Gemeni este menţinută de o conexiune intelectuală puternică. Inteligenţa este considerată sexy de aceste două semne de aer, care pot oferi înţelegere şi apreciere pentru cel drag.

Capricorn şi Taur

Aceste două semne se bucură de cea mai intensă chimie, mai puternică decît oricare dintre celelalte semne astrologice. Vor fi împreună pentru totdeauna şi, cu toate că în calea lor vor apărea diferite ispite, se vor bucura de o singură companie de-a lungul întregii vieţi.

Peşti şi Scorpion

O altă pereche care este foarte dependentă una de alta e formată din Peşti şi Scorpioni. Aceste două semne zodiacale pot intra în mintea celuilalt şi îşi pot da seama ce gîndesc. Ambele au o "foame" de a înţelege trupul şi sufletul partenerului.

Sursa: one.ro