COD GALBEN DE INCENDIU!

Care este prognoza meteo pentru următoarele zile

În intervalul 6 august - 12 august se va menține pericol excepțional de incendiu a fîșiilor forestiere și a culturilor agricole. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Luni se vor înregistra temperaturi de pînă la +28°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +29°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +3°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +38°C. Nu va ploua.

Marți la nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +31°C. În centru se vor înregistra temperaturi de pînă la +32°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +32°C pînă la +33°C.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de pînă la +35°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +36°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +37°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +32°C. Va ploua în toate regiunile țării.

Joi se vor înregistra temperaturi de pînă la +36°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +37°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +38°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +21°C. Va ploua în nordul țării.

Vineri se vor înregistra temperaturi de pînă la +33°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +34°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +35°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +26°C. Va ploua în toate regiunile țării.

Sursa: agora.md