CM-2018: RUSIA A OBTINUT A DOUA VICTORIE

Reprezentativa Rusiei a învins selecţionata Egiptului, scor 3-1, la Sankt Petersburg, şi este aproape de calificare în optimile Cupei Mondiale, după ce a înregistrat două victorii consecutive în grupa A.

Golurile au fost marcate de Fathi '47 (autogol), Cerişev '59 şi Dziuba '62 pentru Rusia, în timp ce pentru Egipt a înscris Salah '73 (penalti).

Meciul a fost arbitrat de Enrique Caceres (Paraguay).

Rusia s-a impus şi în meciul de deschidere cu Arabia Saudită, scor 5-0, acumulînd 6 puncte.

Ultimul meci al grupei A, Uruguay - Arabia Saudită, se dispută astăzi.

***

Selecţionata Columbiei a fost învinsă neaşteptat de echipa Japoniei, cu scorul de 2-1 (1-1), marţi, pe Mordovia Arena din Saransk, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Niponii s-au impus prin golurile marcate de Shinji Kagawa (6 - penalty) şi Yuya Osako (73), în condiţiile în care sud-americanii au evoluat practic tot meciul în zece oameni. Golul echipei antrenate de Jose Pekerman a fost înscris de Juan Quintero (39).

În celălalt meci al grupei H, reprezentativa Senegalului a învins selecţionata Poloniei, scor 2-1, marţi, la Moscova. PentruSenegal au marcat Cionek '37 (autogol) şi Niang '60, în timp ce pentru Polonia a înscris Krychowiak '86. Meciul a fost arbitrat de Nawaf Shukralla (Bahrain).

Sursa: romaniansoccer.ro