CM 2018: ELVETIA INSCRIE IN ULTIMUL MINUT SI INVINGE SERBIA

Reprezentativa Elveţiei a învins, vineri, cu scorul de 2-1, selecţionata Serbiei, într-un meci din etapa a doua a Grupei E, în care ultimul gol al elveţienilor a fost înscris în minutul 90.

La partida disputată la Kaliningrad, au marcat Mitrovic ‘5 pentru sîrbi şi Xhaka ’52 şi Shaqiri ’90 pentru Elveţia.

În Grupa E s-au mai înregistrat următoarele rezultate: Costa Rica – Serbia 0-1 (17 iunie), Brazilia – Elveţia 1-1 (17 iunie), Brazilia – Costa Rica 2-0 (22 iunie).

În clasamentul grupei conduce Brazilia, cu patru puncte, urmată de Elveţia, tot cu patru puncte, Serbia – trei puncte şi Costa Rica – niciun punct.

Ultima etapă programează, la 27 iunie, partidele Serbia – Brazilia şi Elveţia – Costa Rica.

***

Reprezentativa Nigeriei a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecţionata Islandei, într-un meci din etapa a doua a Grupei D, disputat pe Volgograd Arena.

Ambele goluri au fost marcate de Ahmed Musa, în minutele 49 şi 75.

În minutul 83, Sigurdsson a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Ebuehi la Finnbogason, după consultarea VAR.

În Grupa D s-au mai disputat următoarele partide, la 16 şi 21 iunie: Argentina – Islanda 1-1, Croaţia – Nigeria 2-0, Argentina – Croaţia 0-3.

Înaintea ultimei etape a grupelor, Croaţia este calificată în optimi, fiind lider în clasamentul Grupei D, cu şase puncte. Nigeria ocupă locul doi, cu trei puncte, iar pe trei şi patru se află Islanda şi Argentina, cu cîte un punct.

Sursa: romaniansoccer.ro