CM 2018: EGAL SPECTACULOS INTRE JAPONIA SI SENEGAL, 2-2

Japonia și Senegal au oferit o partidă extrem de spectaculoasă în primul meci al zilei din Grupa H de la Campionatul Mondial, 2-2. Cele două au rămas neînvinse și sînt favorite să avanseze în optimi.

Senegalezii au deschis scorul după doar 11 minute. Sadio Mane, starul lui Liverpool, a înscris dintr-un ricoșeu fericit, după ce goalkeeper-ul Kawashima a respins greșit o minge ușoară.

Japonia a început să preseze și a restabilit egalitatea în minutul 34. Inui, mijocașul cumpărat deja de Betis Sevilla de la Eibar, a finalizat o fază superbă.

După ce Inui a zguduit bara transversală cu un șut de senzație în minutul 64, Senegal a preluat din nou conducerea, prin Wague, fundașul marcînd cu un șut plasat din interiorul careului.

Avantajul africanilor nu a durat decît 14 minute. Nou-intratul Keisuke Honda a profitat de o eroare incredibilă a apărării Senegalului și a înscris fără emoții din careu.

S-a terminat 2-2, iar Japonia și Senegal rămîn favorite să se califice în optimi. Cele două se află pe primele două locuri și așteaptă deznodămîntul partidei dintre Columbia și Polonia.

Sursa: gsp.ro