CM 2018: ARGENTINA – ISLANDA 1-1, PRIMUL EGAL, PRIMA SURPRIZA A MONDIALULUI

Argentina a remizat în primul meci de la Campionatul Mondial, 1-1 cu Islanda, într-un meci în care Messi a avut o prestație ștearsă și a ratat un penalty.

Aguero a deschis scorul după 19 minute de joc cu un șut superb din interiorul careului. A fost primul gol la un campionat mondial pentru Kun Aguero. A mai participat la cele din 2010 și 2014, fără a înscrie. Islandezii au egalat 4 minute mai tîrziu prin Finnbogason.

Messi n-a strălucit așa cum a făcut-o Cristiano Ronaldo în egalul dintre Portugalia și Spania, 3-3, în care a reușit un hattrick. Mai mult, argentinianul a ratat o lovitură de pedeapsă.

Argentina și Islanda fac parte din Grupa D a Mondialului din Rusia, considerată de specialiști cea mai puternică a actualei ediții. Adversarele celor două sînt Croația și Nigeria, care se vor întîlni diseară, de la 22:00.

***

Selecţionata Franţei a învins reprezentativa Australiei cu scorul de 2-1 (0-0), sîmbătă, pe Kazan Arena, în Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

"Les Bleus" au obţinut o victorie chinuită, prin golurile marcate de Antoine Griezmann (58 - penalty), lovitură de pedeapsă acordată prin asistenţă video, Paul Pogba (81), în timp ce pentru australieni a înscris Mile Jedinak (62 - penalty).

Tot astăzi are loc şi cealaltă partidă din Grupa C, între Peru şi Danemarca, la Saransk (19.00).

Următoarele meciuri din grupă vor avea loc pe 21 iunie, Danemarca - Australia, la Samara (Samara Arena), şi Franţa - Peru, la Ekaterinburg (Ekaterinburg Arena).