Clientii unui hotel pot obtine sejururi gratuite, timp de 18 ani, daca respect o conditie, de Valentine's Day

Clienții care își vor petrece Valentine's Day într-un hotel din British Columbia, Canada, pot obține un sejur gratuit anual, timp de 18 ani, dacă vor dovedi că au conceput un copil de Ziua Îndrăgostiților, potrivit cnn.com.

Lanțul hotelier Zed, cu filiale în Victoria și Kelowna, are o ofertă specială, pe care o promovează de cinci ani, de Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 Februarie: cuplurile se pot caza de la ora 10.00 la ora 14.00, pentru a face sex și apoi, după preferințe, pentru a se relaxa în jacuzzi sau a juca ping-pong. Prețurile ofertei pornesc de la 59 de dolari canadieni, potrivit Mediafax. Însă, anul acesta, oferta are un bonus: cei care devin părinți în următoarele nouă luni de la Ziua Îndrăgostiților cîștigă un sejur gratuit anual, în următorii 18 ani.

Ideea i-a venit proprietarei lanțului hotelier, pe cînd copiii ei erau mici și se chinuia să petreacă timp de calitate cu soțul ei. Perspectiva unei aventuri romantice de Valentine's Day i s-a părut mai tentantă decît ciocolata și florile pe care le primea de obicei. Întrucît Valentine's Day este celebră și pentru faptul că se primesc multe cereri în căsătorie, Mandy Farmer s-a gîndit să o transforme într-o sărbătoare a concepției. Pentru oferta specială sunt eligibili inclusiv cei care devin părinți cu ajutorul unei mame surogat și cei care decid să adopte. De asemenea, nu contează identitatea de gen și nici orientarea sexuală a viitorilor părinți. Inițiativa a fost și criticată pe rețelele de social media, unii considerînd că este rușinoasă și dezgustătoare, dar și discriminatorie, față de persoanele care nu vor copii.