CIRCA 500 DE COPII DIN TOATE SECTOARELE CAPITALEI AU PRIMIT GHIOZDANE SI RECHIZITE SCOLARE DIN PARTEA FUNDATIEI DE BINEFACERE "DIN SUFLET"

Astăzi, în cadrul unui eveniment festiv, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon și Excelența Sa, domnul Salem Ahmed Salem Ali AL KAABI, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Emiratelor Arabe Unite în Ucraina și Moldova, cu sediul la Kiev, a înmînat ghiozdane și rechizite școlare la circa 500 de copii din toate sectoarele mun. Chișinău care în anul curent vor merge în clasa I.

Acțiunea în cauză are loc în cadrul Programului Național de susținere a copiilor care pentru prima dată vor păși pragul școlii, lansat de Fundația de Binefacere a Primei Doamne "Din Suflet" și este realizată cu sprijinul Ambasadei Emiratelor Arabe Unite care a oferit suport prin intermediul Fundației de Caritate arabe "Mohammed Bin Rashid Al Maktoum".

Șeful statului i-a felicitat pe viitorii elevi cu ocazia începutului de an școlar, urîndu-le succes și performanțe în procesul de studiu și să profite din plin de cea mai frumoasă perioadă a vieții – anii de școală.

În context, Igor Dodon a reiterat că Programul Național lansat de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” care prevede asigurarea cu ghiozdane și rechizite școlare a tuturor celor peste 25000 de copii din țară care vor merge în anul curent în clasa I, este în plină desfășurare și deja marea majoritate a micuților au beneficiat de cadourile respective.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova