CIRCA 400 DE COPII CARE VOR MERGE IN ACEST AN IN CLASA I DIN ORASUL SOROCA AU PRIMIT GHIOZDANE SI RECHIZITE SCOLARE DE LA FUNDATIA DE BINEFACERE ”DIN SUFLET”

Acțiunile din cadrul Programului Național al Fundației de Binefacere ”Din Suflet” ce prevede oferirea de ghiozdane și rechizite școlare celor peste 25000 de copii din țară care vor merge în acest an în clasa I, au ajuns și la Soroca.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, au înmînat circa 400 de ghiozdane și rechizite școlare celor care în anul curent pășesc pentru prima dată pragul școlii. Șeful statului a felicitat copiii cu începutul anului de studii, iar profesorilor și părinților le-a dorit succes și putere de muncă în misiunea de a-i ghida pe elevi pe drumul cunoștințelor.

”Buna dispoziție a copiilor și cuvintele de mulțumire din partea părinților ne-au convins încă o dată că lucrurile frumoase pe care le facem împreună cu Fundația de Binefacere ”Din Suflet” sînt necesare și binevenite”, a remarcat Președintele țării.

În context, Igor Dodon a reiterat că, pînă la 1 septembrie reprezentanții fundației vor vizita toate raioanele țării și vor oferi ghiozdane și rechizite școlare pentru toți copiii care merg în anul curent în clasa I.

Totodată, șeful statului a specificat că deja în marea majoritate a raioanelor țării, cadourile respective au fost repartizate.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova