CINE-L MAI TRADEAZA PE FILAT, MA-SA-I CURVA!

Plahotniuc va şterge Moldova de pe faţa Pămîntului

Autor: Kurt SOLOVIOV

Iată că, în sfîrşit, s-a creat încă un Guvern! Un Guvern chinuit, stîlcit, fără vlagă, fără perspectiva unei vieţi lungi, dar pe placul lui Mihai Ghimpu, căci ar trebui să facă ce spune el, nu ce crede premierul de cuviinţă că e mai bine de întreprins. Mulţi ar fi tentaţi să creadă că retragerea lui Vladimir Plahotniuc din Parlament ar fi un semn bun. Vezi, Doamne, omul a renunţat benevol la imunitatea parlamentară. Păi bine, frate, dar ce nevoie să aibă el de imunitate parlamentară atîta vreme cît întreaga justiţie a statului Republica Moldova este sub stăpînirea lui absolută?

Acest balaur cu şapte capete vrea să se transforme într-un uragan devastator pentru această ţară. Retragerea lui din Parlament este doar o diversiune, un praf aruncat şi în ochii europenilor şi americanilor (ca să nu zicem FBI sau Interpol!), care, în viziunea lui, ar trebui să se lase înşelaţi şi să creadă că, gata, el nu mai are absolut nici o legătură cu influenţarea actului de justiţie din această ţară, cu miliardul de Euro furat sau cu Aeroportul vîndut pe kopeici ruşilor, abuzuri şi hoţii despre care nici Mihai Ghimpu nu mai vorbeşte, dar nici noul premier, Valeriu Streleţ, nu şi le-a fixat a fi drept prioritare pentru noul Guvern.

În realitate, însă, Plahotniuc a părăsit Parlamentul ca să nu-şi mai piardă vremea cu fleacuri, căci „ridicătorii de mîini” de acolo, cei care votează legi convenabile lui, tot simbriaşii oligarhului sînt. Acum, crezînd că va ieşi din lumina reflectoarelor şi că presa îl va uita, va avea şi mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi duce pînă la capăt planul diabolic de subordonare a unei forţe politice de Dreapta sub steagul KGB-ist al lui Iurie Leancă.

Pentru realizarea acestui obiectiv, trebuie să scape de cea mai mare piedică din cale sa – proeuropeanul Vlad Filat. După cum s-a mai scris în ziarul nostru, Plahotniuc doreşte să-l ajute pe subordonatul său Iurie Leancă în tentativele de a-şi crea un grup parlamentar. Pentru asta mai are nevoie de deputaţi care „să adere” la pretinsul Partid Popular European din Moldova (PPEM), iar aceştia nu pot fi cumpăraţi decît de la PLDM. Din informaţiile pe care le deţinem, aflăm că Plahotniuc ar fi dispus să meargă pînă la capăt. „Capăt” însemnînd arestarea abuzivă a lui Filat. El vrea distrugerea cu orice preţ a PLDM deoarece este singurul partid proeuropean credibil, dar şi pentru că nu mai doreşte ca Filat şi partidul său să fie părţi sau subiecţi ai altor negocieri.

Unii spun că acest Guvern poate avea o soartă extrem de scurtă, de 5-6 luni, răstimp în care PLDM trebuie împuţinat de deputaţi, pentru ca, la formarea următorului Guvern, Leancă să fie cel care va deveni subiect al viitoarelor negocieri, nu Filat. Reuşindu-i acest plan, putem spune că Plahotniuc va pune definitiv capac pe viitorul european al ţării. Republica Moldova se va transforma, cu acte în regulă, într-un holding mafiot condus de Plahotniuc.

Nu zice nimeni că Filat e uşă de biserică, nici mare filosof al integrării europene nu este, însă, deocamdată, este singurul care ar garanta evoluţia politică proeuropeană pozitivă a ţării, dar şi că ar putea gira, într-un final, salvarea ţării din ghearele lui Plahotniuc. Pentru asta, însă, are nevoie ca toţi deputaţii şi membrii PLDM să facă un front comun indestructibil în faţa tentativelor de cumpărare a lor sau de şantajare penală de către Plahotniuc. De astă dată, spre binele ţării, nu al lor sau al lui Filat. De aceea şi zic: Cine-l mai trădează pe Filat, mă-sa-i curvă! Aşa vom scrie şi le vom da şi fotografia!

Vă asigur că dacă se va păstra unitatea PLDM zilele oligarhului sînt numărate, iar el ştie bine ce spunem, nemaifiind nevoie să pomenim de FBI, Interpol sau alte instanţe penale internaţionale. Oricum, în orice condiţii, zilele-i sînt oricum numărate!

P. s. Generic vorbind, dacă tot vor continua alte şi alte mutaţii politice dictate de interese meschine de partid, oligarhice etc., asta înseamnă, fără nici o răbdare de a-i mai menaja pe „aceşti aleşi ai noştri”, că toţi sînt nişte curve politice de cea mai joasă speţă. Absolut toţi, iar noi vom lua o iniţiativă naţională, prin care vom demara un proces, în urma căruia să nu mai admitem să-i plătim, din bugetul de stat, ca pe nişte prostituate de lux!

02.04.24 - 12:28
03.04.24 - 13:42
03.04.24 - 13:44
01.04.24 - 12:39
01.04.24 - 12:46
05.04.24 - 19:01
07.04.24 - 00:04
05.04.24 - 17:10
05.04.24 - 17:10
06.04.24 - 13:48
05.04.24 - 17:07
07.04.24 - 00:09
09.04.24 - 12:16
09.04.24 - 12:15
06.04.24 - 13:46