CINCI SECRETE DE DRAGOSTE DESPRE ZODIA LEU

Capricios în dragoste, nativul Leu are totuși o latură caldă și afectuoasă pe care este greu să o descifrezi de la primele întîlniri. Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ al acestei zodii sau dacă ai probleme în căsnicie cu un Leu, iată cîteva dintre secretele sufletului lor care te vor ajuta să ai o relație reușită.

1. Bărbații Lei sînt mult mai sensibili decît par

Oricît ar vrea ei să pară de duri și de puternici, Leii sînt sensibili și nu doar pentru că sînt orgolioși. Ei apreciază frumusețea interioară a femeii pe care o iubesc și așteaptă din partea ei să fie iubitoare, romantică și afectuoasă. Un Leu va aprecia mai mult o femeie elegantă, fină și… foarte feminină, decît una ambițioasă, gălăgioasă și dominatoare.

2. Vor să fie centrul universului, măcar acasă la ei

Leii sînt dominați de Soare, ceea ce îi face destul de autoritari, orgolioși și ambițioși. Mulți dintre ei au o părere de sine foarte bună, ba chiar exagerată în unele cazuri. Și le place să fie cei mai importanți în viața persoanelor apropiate, să fie lăudați, admirați și iubiți măcar de soții și iubite, dacă nu de toată lumea…

3. Senzualitatea îl cucerește definitiv

Un Leu nu poate fi captivat decît de o femeie strălucitoare și plină de senzualitate, care îi oferă lui tot ce are ea mai frumos. Pentru el, relația intimă trebuie să fie mereu la fel de pasională și fierbinte ca la început. Dacă își pierde interesul, nu se mai poate dedica trup și suflet relației.

4. În orice relație, au nevoie de încurajări

Leii se pot îndrăgosti într-o secundă, pot trăi cîteva săptămîni sau luni de pasiune intensă, dar majoritatea nu are capacitatea de a menține relația la fel ca la început. Nu pentru că nu vor, ci pentru că au nevoie mereu de încurajări și de declarații fierbinți. Unui Leu trebuie să îi spui aproape zilnic că îl iubești și să fii foarte convingătoare!

5. Fidelitatea, o calitate pe care puține femei o recunosc

În ceea ce privește dragostea, Leii se împart între familiști și… cei care să fie familiști. Nu există bărbat Leu care să nu își dorească iubire, căsătorie și copii. În tinerețe, mulți dintre ei pot părea afemeiați. Dar, în realitate, ei sînt în căutarea partenerei ideale și, atunci, cînd o găsesc sînt fideli pe viață, indiferent de ceea ce se întîmplă între ei.

Sursa: libertatea.ro