CINCI MOTIVE SA IUBESTI UN CAPRICORN

Capricornii se feresc de romantism și de poveștile siropoase, din care nu se aleg cu nimic. În schimb, vor o relație stabilă și un partener sau o parteneră pe care se pot baza toată viața. La rîndul lor, știu ce trebuie să ofere în dragoste. Iată cinci motive pentru care să iubești un Capricorn.

Un Capricorn nu își va oferi niciodată inima pe tavă

Capricornul este atras de persoanele frumoase şi carismatice. Chiar dacă pare dur, inima lui tînjeşte după afecţiune. Dacă îl iubeşti, trebuie să ai răbdare să dărîmi zidul cu care se înconjoară. Timiditatea este doar o mască, pentru că mulţi Capricorni ştiu să fie mai pasionali decît Scorpionii sau Leii.

Știe să ofere dovezi concrete de dragoste

Nativul Capricorn nu spune aproape niciodată „te iubesc”. El îţi demonstrează afecţiunea pe care ţi-o poartă prin gesturi, cadouri şi surprize. La rîndul lui, aşteaptă de la partenera de viaţă dovezi concrete de iubire, nu vorbe în vînt şi dulcegării.

Siguranța contează în căsnicie

Un Capricorn are nevoie de multă siguranţă înainte de a se hotărî să se căsătorească. Nu este bine să-l grăbeşti, pentru că va fugi de tine, îţi va spune că mai are nevoie de timp să se gîndească.

Prețuiește confortul și își protejează familia

Capricornii au nevoie de parteneri de viaţă croiţi din acelaşi material ca ei. Nu le plac firile entuziaste, lăudăroase, mincinoase, vorbăreţe. Ei caută un soţ sau o soţie cu o viaţă bine organizată. Ei știu că banii contează pentru stabilitatea unei familii și te poți baza pe ei să îți ofere confortul și echilibrul de care ai nevoie.

Capricornii sînt părinți responsabili

Părinţii Capricorni sînt un adevărat model de viaţă pentru copiii lor. Ei pun mare accent pe educaţie şi pe activităţile extraşcolare. Copiii lor nu au voie să lenevească sau să piardă timpul în faţa televizorului. După şcoală, trebuie să mai înveţe ceva, să cînte, să deseneze sau să facă un sport.

Sursa: libertatea.ro