CINCI CELE MAI NEPASATOARE ZODII

Află care sînt cele mai nepăsătoare zodii, să te ferești să le ceri ajutorul în momentele critice. Dacă nu sînteți buni prieteni, dacă nu ține la tine și nu te prețuiește, niciuna dintre zodiile de mai jos nu te va ajuta.

Se spune că Vărsătorul conduce în topul celor mai nepăsătoare zodii, pentru că nu îi place să se implice în relațiile complicate și nici nu se descurcă dacă i se pun în cîrcă prea multe responsabilități. Nici celelalte patru zodii nu sînt dornice să își asume problemele, dacă le pot pasa altora. Iată ce spune zodiacul despre cei mai indiferenți nativi ai zodiacului.

Vărsătorul fuge de orice problemă            

Nativii Vărsători evită orice complicație. Evită partenerii care cer prea mult într-o relație, evită locurile de muncă dificile, chiar dacă ar fi plătiți regește și evită căsătoria pînă cînd nu mai au încotro. Sînt indiferenți față de ceilalți, dacă nu sînt proprii copii sau niște prieteni foarte, foarte buni. Vărsătorii îi ajută pe cei din jur doar din obligație. Niciodată nu se oferă să facă un gest altruist, dacă nu au ceva de cîștigat.

Scorpionul dă din umeri cînd ai nevoie de el

Nativii Scorpioni sînt atenți doar cu propria familie. În rest, nimeni altcineva nu contează. Ei își văd de propria viață și își rezolvă problemele singuri, așa că nu se simt datori să ajute pe nimeni. Decît să îi ceri ceva unui Scorpion, mai bine taci și înghiți. Nu sînt oameni generoși, pentru că nici ei nu cer nimic de la nimeni. Uneori, viața poate fi dură pentru Scorpioni, dar au noroc și ies rapid din probleme, lăsîndu-i pe ceilalți în urma lor.

Berbecul, printre cele mai nepăsătoare zodii

Se știe doar că Berbecul este copilul teribil al zodiacului, mereu agitat, repezit, superficial și nepăsător față de probleme. El se simte puternic și curajos, trece peste orice obstacol și se ridică după orice înfrîngere. Dacă el se descurcă oricînd și oricum, este convins că și ceilalți pot și nu consideră că trebuie să ajute pe cineva. Berbecul poate fi nepăsător din cauza atitudinii lui superficiale, dar și din neglijență.

Fecioara, atentă cu sine, nepăsătoare cu ceilalți

Pare surprinzător ca Fecioarele să se numere printre cele mai nepăsătoare zodii. Ele sînt foarte atente la detalii, sînt organizate, calculate și entuziaste în tot ceea ce fac. Da, dar ceea ce fac o fac doar pentru ele. Nativii din Fecioară nu sînt deloc generoși și altruiști. Cînd persoanele apropiate încep să aibă probleme grave, fac tot posibilul să le ocolească.

Uneori, ajută, dar numai dacă e vorba de probleme minore, care pot fi rezolvate cu o vorbă bună sau cu niște bani. Cînd lucrurile se complică, Fecioarele te ocolesc, pentru că în realitate nu le pasă prea mult.

Gemenii, nepăsători din fire

Nu mai este o taină pentru nimeni că Gemenii sînt aerieni, neglijenți și indiferenți la problemele altora. Adevărul este că ei abia pot avea grijă de propria viață și iau adesea decizii greșite, așa că nu este bine să te bazezi pe sprijinul lor, chiar dacă se oferă să te ajute. Gemenii sînt destul de comozi și preferă o viață lipsită de griji, cu mici distracții, călătorii și proiecte inedite. Dar nu se implică niciodată în lucruri prea grele și nici nu se oferă să ajute!

După: libertatea.ro