CINCI CALITATI ALE PERSOANELOR NASCUTE IN FEBRUARIE

Fiecare dintre noi este unic și diferit. Cu toate acestea, sociologii spun că persoanele născute în aceeași lună împart trăsături comune și mai ales calități care ies în evidență. Dacă ești născut în februarie sau ai prieteni născuți în această lună, le vei recunoaște imediat.

Sinceritatea, pe primul loc pentru cei născuți în februarie

Se spune despre persoanele care își aniversează ziua de naștere luna aceasta că sînt printre cele mai cinstite și mai corecte. Nu se tem să caute și să spună adevărul, indiferent de consecințe. Spun totul verde în față și chiar consideră că au o datorie morală să le arate prietenilor unde greșesc.

Originalitatea, o trăsătură mai rară

Majoritatea celor născuți în februarie au o imaginație bogată și idei originale. În tot ceea ce fac încearcă să fie deosebiți și unici. Le place totodată să studieze și să învețe lucruri noi și inedite, să descopere locuri mai puțin umblate și personaje stranii.

Misterul, o latură mai puțin cunoscută

Cu greu poți spune că știi ce se petrece în mintea unei persoane născute în februarie. Ele știu să creeze o aură de mister în jurul lor, ceea ce le face și mai atrăgătoare în ochii persoanelor de sex opus. Deși sînt cinstite și pun mare preț pe adevăr, aceste persoane preferă să țină secret multe detalii despre viața lor privată.

Inovația, drumul lor spre succes

Personalități marcante din chimie, fizică, matematică sau politică, precum Abraham Lincoln, sînt născute în februarie. Dacă au șansa și resursele necesare pentru a-și pune ideile în aplicare, din rîndul celor născuți în februarie se detașează mulți inventatori și pionieri cu vederi progresiste.

Încrederea de sine, elementul cheie

Persoanele născute în februarie sînt recunoscute pentru forța lor interioară și pentru determinarea cu care își urmăresc obiectivele. Chiar dacă, la prima vedere, par dezinteresați de multe lucruri din jurul lor, cînd au o țintă anume, luptă cu toate puterile pentru a o atinge.

Sursa: libertatea.ro