Chirtoaca sau onania care provoaca nebunia

În ziua de 16 Februarie fix, ceea ce a mai rămas din rămăşiţa politico-edilitară numită Dorin Chirtoacă s-a urnit din Coloniţa mamei lui (!) şi s-a dus tocmai la Hînceşti, unde s-a lansat în campania electorală pentru circumscripția uninominală nr. 38. Vrea, cu orice preţ, să devină „deputat al nimănui, ci doar al lui” într-un Parlament cu care nu are nici o treabă. O face pentru că speră să scape din acvariul cu formol în care l-au ferecat Ghimpu şi consătenii din Coloniţa mamei lui (!).

S-a dus acolo pe post de Schelet-şef politic al aşa-zisei Mișcări Politice UNIREA, constituită dintr-un cor de bocitoare plătite cu ziua la priveghiuri şi înmormîntări. Promisiunile lui electorale făcute cinstiţilor oameni din Hînceşti seamănă cu cele ale unui impotent făcute unei nimfomane că o va satisface. Dacă în toată perioada în care a fost primar al Chişinăului nu şi-a onorat nici o promisiune electorală din cele la care s-a angajat, la Hînceşti, printre altele, a ţopăit cu una nouă din tufişurile Coloniţei mamei lui (!): construcția căii ferate spre Hîncești şi crearea unei rute de troleibuz Chișinău-Hîncești.

Sub fireasca acoperire a anonimatului, un matur şi viril ofiţer român, care l-a tot făcut pe Chirtoacă să simtă ce trebuie să producă un bărbat unei duioase doamne, ne-a destăinuit că toate deciziile majore pe care le ia nepotul lui Ghimpu sunt inspirate în extazul unei onanii înverşunate cu portretul lui Plahotniuc în faţă.

În realitate, Chirtoacă i-a minţit pe ce din Hînceşti pe jumătate, ba nu, pe trei sferturi şi iată de ce! Chirtoacă, mincinosul deja îmbătrînit în rele, ştie că nu poate trage o cale ferată prin sau pînă la Hînceşti. De la Chişinău şi pînă la Hînceşti? De ce? Prin Hînceşti? Pînă unde, cu ce călători şi ce fel de marfă? Cu toate acestea, Chirtoacă vrea să se ţină de semi-cuvînt şi vrea să construiască o gară chiar în centrul Hînceştiului. Una modernă, cu o sală de aşteptare pentru pasagerii obişnuiţi, una pentru mame cu copii mici şi femei însărcinate, o sală de aşteptare pentru solitari ca el şi una pentru solitare ca Maia Sandu, un birou de bagaje, o sală de jocuri de noroc, alături o benzinărie patronată de Ghimpu şi o parcare pentru autobuzele care urmează să-i transporte pe călătorii din Hînceşti pînă la gara din Chişinău, ca să se urce în orice tren doresc.

Cît priveşte crearea unei rute de troleibuz Chișinău-Hîncești, reţineţi că domnişoara politician Chirtoacă promite doar o rută de troleibuz Chișinău-Hîncești, nu şi retur! Cu alte cuvinte, toate troleibuzele care vor pleca din Chişinău şi vor ajunge la Hînceşti ori vor pleca mai departe unde-or vedea cu ochii şoferii lor, dacă scapă, ori vor fi confiscate obligatoriu de către mafioţii locali pentru că sunt troleibuze pentru o unică direcţie, fără retur obligatoriu prevăzut de „legiuitorul” Chirtoacă.

Ca să vedeţi cum onania provoacă nebunia electorală! (Corespondenţă directă din autogara Hînceşti)