CELE TREI ZODII PERFECTE. ELE PAR SA NU AIBA NICIUN DEFECT

Nu sînt multe aceste persoane ideale, iar cele cu adevărat perfecte sînt născute sub semnul următoarelor trei zodii.

Gemeni

Cei născuţi în zodia Gemeni sînt oameni veseli, care răspîndesc bucurie în jur şi care reuşesc foarte uşor să se facă plăcuţi, să pătrundă în inima tuturor şi să se facă iubiţi, devenind unii dintre cei mai populari în grupurile din care fac parte. Sînt creativi, au o minte sclipitoare, reuşesc să intuiască uşor unele situaţii şi sa le aducă în favoarea lor. Gemenii sînt prieteni ideali şi, chiar daca sînt foarte vorbăreţi, cei din jur sînt fermecaţi de cuvintele lor.

Capricorn

Greu de crezut că ai putea întîlni un om mai echilibrat, mai ponderat decît nativul Capricorn. Ştie foarte bine ce vrea de la viaţă şi are o inteligenţă remarcabilă. Are mereu soluţii potrivite pentru orice probleme şi nu se lasă niciodată doborît de greutăţi. Pragmatismul sau este cel care îl ajută să facă faţă tuturor provocărilor. E o fire practică, cu o gîndire sănătoasă.

Rac

Racul e bonom, sufletist, calm şi cald, gata mereu să fie pe placul celor dragi. Este intuitiv şi reuşeşte întotdeauna să iasă în întîmpinarea dorinţelor celorlalţi. În ciuda sensibilităţii lui binecunoscute, a fragilităţii sale, este o persoană cu capul pe umeri, foarte raţională în situaţiile care necesită o gîndire logică şi sănătoasă. Este şi un părinte atent, grijuliu şi cel mai bun prieten pentru copilul său. În căsnicie, este partenerul de viaţă ideal.

Sursa: ele.ro