CELE TREI ZODII CARE VOR AVEA DE TOATE IN 2016

Astrele le vor oferi susţinere cu generozitate în 2016!  Nativii acestor zodii vor avea sprijinul astral pentru a reuşi în toate proiectele lor - de la a întîlni marea dragoste pînă la a cîştiga mai mulţi bani. Iată ce le-a rezervat 2016 celor trei zodii:

CAPRICORN. Nativii acestei zodii vor avea suport în zona carierei şi a împlinirii profesionale. În acest an, Capricornii îşi vor dezvolta talentele şi le vor valorifica.

Primele opt luni ale anului le vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte pe toate planurile, de a lega prietenii şi a stabili relaţii de durată. În luna martie se anunţă un tranzit deosebit pentru această zodie, întrucît planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

Sfatul astrologului - Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămîne în acelaşi semn pînă în decembrie 2017. Aşa că pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

(despre celelalte două zodii citiţi în numărul următor)