CELE MAI RABDATOARE ZODII

Să fii răbdător nu înseamnă să fii slab, ci să descoperi o nouă forță interioară. Răbdarea este o trăsătură admirabilă la oameni. Potrivit zodiacului, există unele zodii care sînt caracterizate ca fiind cele mai răbdătoare dintre toate.

Taurul este unul dintre cei mai mari ascultători ai zodiacului. Acest semn zodiacal este predispus să se calmeze și reușește să fie foarte empatic și răbdător cu cei din jurul lui. În ciuda faptului că sînt foarte încăpățînați, cei născuți sub acest semn analizează mult înainte de a acționa. Taurul va fi întotdeauna gata să asculte fiecare problemă ore întregi, fără a pierde vreun detaliu. Fiind blînzi și generoși, cei născuți sub acest semn zodiacal își pierd foarte greu răbdarea.

Gemenii este semnul astrologic de la care toate celelalte semne zodiacale ar trebui să ia exemplu, pentru că forma sa de răbdare este cea mai utilă în viața de zi cu zi și reprezintă un amestec de acceptare a dezastrelor mai mici. Nativilor din Gemeni nu le place să îi facă pe cei din jurul lor să se simtă rău sau incomod. Ei trăiesc propriul ritm, sînt buni ascultători, calmi, precauți și răbdători.

Balanța are o zestre mare cînd vine vorba de rezistență la stres. Acest semn de Aer are, de fapt, o tenacitate proprie și nu renunță atunci cînd jocul devine dur, dar, răbdător fiind, așteptă momentul potrivit pentru lansarea loviturii cîștigătoare. Balanța se bucură de un control foarte puternic de sine și numai dacă este adusă la exasperare, tinde să se supere. Nativii din această zodie sînt capabili să se adapteze cu ușurință oricărei situații noi, atît în viața privată, cît și la locul de muncă.

Săgetătorul are răbdare nelimitată atunci cînd vine vorba de persoanele dragi lui. Acest semn, de fapt, înseamnă „răbdare” ca o formă de „acceptare” pentru situații care nu se pot schimba și este în măsură să răspundă cu claritate în situațiile cele mai dificile.

Cea mai mare calitate a Vărsătorului este răbdarea atît în relațiile de iubire, cît și de prietenie, datorită planetelor sale dominante, Saturn și Uranus, care îi dau pacea interioară pentru a invidia pe toată lumea. Din partea acestui semn zodiacal este imposibil ca cineva să se aștepte o reacție de furie sau nervozitate, chiar și atunci cînd situația este mai tensionată, fiind niște nativi complet calmi și detașați.

Peştii sînt foarte atenți în ceea ce fac și sînt profund implicați în toate aspectele. Unul dintre semnele cele mai răbdătoare ale zodiacului este cu siguranță cel al Peștilor. De fapt, cei născuți sub acest semn posedă un calm înnăscut chiar și în fața celor mai dificile și dureroase situații cu care trebuie să se confrunte… O caracteristică foarte specială a Peștilor este că sînt mai răbdători față de ceilalți decît față de ei înșiși. Spre deosebire de nativii din alte semne zodiacale, aceștia au capacitatea de a scoate în evidență laturile cele mai frumoase și ascunse ale caracterului celor din jurul lor, dar sînt mult mai critici în ceea ce privește caracterul și existența lor.

Sursa: yve.ro