CELE MAI GELOASE ZODII! CINCI SEMNE ALE HOROSCOPULUI CARE TE VOR EPUIZA CU CRIZELE LOR

Gelozia, boală grea, este vorba moștenită din bătrîni. Din punct de vedere astral, există nativi din horoscop care suferă de gelozie mai mult ca oricine. Ele sînt cele mai geloase zodii, care vor face crize fără să aibă vreun motiv, așa că așteaptă-te la discuții lungi și pe ton ridicat!

 

Scorpionul este extrem de gelos, el nu acceptă să comunici cu alți bărbați (sau cu alte femei), chiar și cu cei mai nevinovați. Prin urmare, pentru a nu-l provoca, respectă subordonarea. Apropo, nu trebuie să crezi că el nu va comunica cu alții – reprezentanții acestui semn zodiacal sînt foarte dornici să comunice cu sexul opus.

 

Taurii percep partenerul ca fiind ceva care le aparține și sînt foarte agresivi atunci cînd cineva pretinde la atenția jumătății lor. Este de remarcat faptul că, spre deosebire de Scorpioni, ei rămîn credincioși celor dragi și nu sînt atrași de niciun fel de relații sau aventuri.

 

Racii, un semn familial, care consideră că partenerul ar trebui să fie la fel de loial precum este el. Dacă partenerul Racului preferă libertatea și independența, se poate simți inconfortabil în ghearele lui. Ai privit în altă direcție – scandalul e asigurat.

 

Leul e greu de spus de ce este gelos. Poate pentru că te iubește prea mult sau se iubește mai mult pe sine și în mod categoric nu va suporta nicio aluzie că poți fi cu altcineva. Dacă vei îndrăzni să comunici cu sexul opus, acasă te așteaptă un scandal de toată frumusețea, cu vase sparte și alte plăceri dubioase alături de o persoană geloasă.

 

Berbecul - da, este agresiv. Apropo, acest lucru se aplică nu doar comunicării tale cu sexul opus. De exemplu, această persoană va monitoriza cu atenție pagina ta pe rețelele sociale, verificînd toate comentariile unor persoane suspecte din lista de prieteni. Cel mai bun lucru pe care îl poți face, nu-l provoca și ignoră toți bărbații (femeile). Doar astfel îți vei salva nervii.

Sursa: relatii.net