CELE MAI FIDELE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Balanţă

Deşi căutători ai echilibrului perfect, nativii semnului zodiacal Balanţă iubesc pacea şi armonia şi, din pricina unei dorinţe înnăscute de dreptate şi echitate, sînt fideli partenerilor. Aşadar, de obicei loiali, partenerii Balanţă devin vulnerabili numai în faţa acelor persoane care par extrem de interesante şi care îi fac să evadeze din lumea lor bine aranjată, în sens pozitiv.

Scorpion

Unele dintre cele mai puternice personalităţi ale zodiacului, Scorpionii iubesc şi caută puterea şi pasiunea debordantă. Nativul din Scorpion nu este un partener loial, fiind oricînd ispitit de aventurile extraconjugale. Mai mult, Scorpionul nu iartă infidelitatea, nu iartă şi nu uită, apoi se răzbună cu aceeaşi monedă.

Săgetător

Un spirit liber care urăşte regulile sau restricţiile inerente într-o relaţie monogamă. Acest semn zodiacal iubeşte explorarea de orice tip, inclusiv incursiuni aventuroase în ceea ce priveşte sexul şi relaţiile de iubire. Săgetătorul poartă cu el dorinţa de libertate şi de noutate, iar amanţii sînt, în general, definiţi de acest păcat.

(continuarea în numărul următor)