CELE MAI FIDELE ZODII

În căutarea marii iubiri de cele mai multe ori ne împlinim numai lîngă oameni sinceri, stabili, dispuşi să investească emoţional într-o relaţie monogamă. Toţi aceştia sînt născuţi sub influenţa unor semne astrale, toţi sînt capabili de fidelitate, doar că pentru unii este mai uşor, pentru alţii mai greu. Mai jos sînt cîteva linii generale pentru fiecare semn zodiacal, punctîndu-i pe cei mai loiali dintre nativii zodiacului european:

Berbec

Nativul din Berbec este independent şi impulsiv, cu un apetit feroce pentru aventură, ceea ce poate include şi numeroase aventuri amoroase. Gata să guste din plăcerea tentaţiilor şi dornic de experienţe extraconjugale, Berbecul poartă cu el păcatul de a călca strîmb cu uşurinţă.

Taur

Cel născut sub semnul zodiacal Taur iubeşte confortul şi stabilitatea unei relaţii de iubire. El se bazează pe încrederea partenerului său pentru că şi el este, la rîndul său, extrem de loial. Mai mult, Taurii sînt mari planificatori şi mereu îşi imaginează viitorul, inclusiv posibile obstacole dintr-o relaţie. În cazurile extrem de rare în care Taurii au o relaţie extraconjugală, aceştia transformă chiar şi respectiva relaţie într-un parteneriat serios şi stabil.

Gemeni

Îndrăzneţi, jucăuşi şi curioşi din fire, Gemenii se simt precum "peştele în apă" în mijlocul unor emoţii puternice şi chiar periculoase. Sînt, de asemenea, atraşi de jocul cu minţile şi inimile celorlalţi. Apoi, dualii Gemeni se plictisesc rapid şi se îndrăgostesc cu o aceeaşi uşurinţă.

(continuarea în numărul următor)