CELE MAI FERICITE ZODII IN CASNICIE, IN 2017

Află dacă te numeri printre cele mai fericite zodii în căsnicie, în 2017. Astrele arată că doar 5 zodii se vor bucura de armonie, de dragoste și de împliniri în viața conjugală. Iată care sînt acestea.

2017 nu este anul carierei și nici al cîștigurilor, dar este un an al iubirii și astrele vor fi generoase cu toți cei care iubesc sincer. Toate zodiile vor avea ceva de cîștigat de la Venus – o pasiune nouă, cîteva flirturi fierbinți, o logodnă sau o nuntă. Dar cele mai fericite zodii în căsnicie, în 2017 vor fi cele care au găsit deja dragostea, iar anul acesta vor face tot posibilul să mariajul lor să fie mai solid, mai echilibrat și mai împlinit. Iată care sînt nativii cei mai norocoși în căsnicie.

Vărsătorul, printre cele mai fericite zodii în căsnicie

Nativii din zodia Vărsătorului, care sînt deja căsătoriți, se vor bucura de mai multă stabilitate și vor descoperi că pot avea încredere în partenerii lor, orice s-ar întîmpla. Indiferent de celelalte greutăți care îi așteaptă, cele mai multe în plan profesional, căsnicia va fi refugiul lor și le va oferi cele mai frumoase surprize.

Berbec, zodia cu noroc în dragoste

Ultimii ani au fost dificili și schimbători pentru nativii Berbeci care au încercat să regăsească dragostea. Dar 2017 promite să schimbe totul și să le ofere mai multă stabilitate. Luna mai pare să fie perioada propice pentru a-și consolida căsnicia și pentru a face noi planuri alături de partenerii lor. Tot anul vor fi deosebit de fericiți și se vor simți ocrotiți de cei pe care îi iubesc.

Rac, zodia care trebuie să uite toate grijile!

Este foarte important pentru nativii Raci să lase în urmă grijile și necazurile din căsnicia lor. Anul acesta, vor avea mai multe șanse să îndrepte greșelile, să redescopere pasiunea și să realizeze lucruri noi alături de soții sau soțiile lor. Amintirile dureroase trebuie uitate și greșelile iertate, pentru că dragostea merită trăită din plin, cu sufletul liniștit.

Balanța, zodia pune punctul pe I în căsnicie

Balanța se numără categoric printre cele 5 zodii fericite în căsnicie în 2017. Va fi un an fructuos și vor realiza multe lucruri deosebite pentru familia lor. Nativii Balanță se vor bucura de mai multă stabilitate, vor primi mai multe dovezi de iubire și vor fi sprijiniți de partenerii lor ori de cîte ori vor avea nevoie.

Capricornul, printre cele mai fericite zodii în căsnicie, în 2017

Astrele vor avea multe momente fericite pentru Capricorni, iar cele mai frumoase realizări ale lor în 2017 vor fi cele legate de căsnicie și familie. Se vor simți cu adevărat împliniți, vor trece mai ușor pentru situațiile grele și vor beneficia de sprijinul deplin al persoanelor care îi iubesc. Anul acesta va fi plin de pasiune, călătorii și planuri mari pentru Capricornii căsătoriți.

Sursa: libertatea.ro