CELE MAI DIFICILE ZODII

Fiecare om are ciudăţeniile sale şi este destul de dificil de înţeles, însă există persoane care sînt astfel doar pentru că s-au născut sub o anumită stea.

 

BĂRBAȚI

Berbec

Bărbatul Berbec poate fi foarte încăpăţînat, asta pentru că îi place să aibă mereu dreptate şi nici nu recunoaşte cînd greşeşte. Firea lui impulsivă îl determină să acţioneze din instinct, fără să cîntărească lucrurile, şi are tendinţa să ia decizii pe care, mai tîrziu, să le regrete. Din cauza orgoliului său, riscă să îşi piardă pînă şi cei mai buni prieteni, iar eşecurile în dragoste nu reprezintă ceva nou pentru el. Este considerat un om dificil, mai ales atunci cînd vine vorba de reguli pe care trebuie să le respecte. Nu suportă să aibă șefi și își dorește să fie lider în toate.

Scorpion

Extrem de gelos şi foarte suspicios, bărbatul Scorpion îţi poate transforma viaţa într-un coşmar, dacă nu eşti de acord cu ceea ce spune. Firea lui autoritară şi capricioasă te va pune pe jar, iar sentimentele îţi pot fi cu uşurinţă rănite, căci atunci cînd îşi propune un obiectiv, nu se lasă pînă nu-i iese. Dacă e implicat într-un conflict, cuvintele lui sînt asemenea unor săgeţi otrăvitoare şi cu greu îşi stăpîneşte furia, aşa că mai bine îi eşti prieten decît să îi fii duşman. Pe plan amoros, bărbatului Scorpion îi place să domine şi să îşi construiască o relaţie după bunul plac, fără ca dorinţele partenerei sale să conteze prea mult. Niciodată nu vei reuşi să îl cunoşti în totalitate, căci îi place să îşi ţină bine ascunse secretele. La locul de muncă, bărbatul născut în zodia Scorpion îşi spulberă instant concurenţa şi nici nu vrea să audă că există cineva mai bun ca el. 

Capricorn

Deşi este raţional şi calculat, nativul Capricorn forţează răbdarea celor din jur. Din cauza capriciilor sale, el îşi poate cîştiga imediat antipatia semenilor. Nu se poate să nu aibă ceva de obiectat în legătură cu ceilalţi și nu suportă să facă compromisuri. În relația de cuplu, nativul Capricorn nu își pune sentimentele pe tavă de la început, ci așteaptă ca partenera să își demonstreze mai întîi afecțiunea. Scump la vorbă, bărbatul Capricorn nu este foarte sociabil, iar pentru unii, nu este demn de încredere.

 

FEMEI

Taur

Nativa Taur este extrem de pretenţioasă atunci cînd vine vorba de prieteni. Ea nu iese cu oricine şi pretinde că e selectivă, dar, uneori, cere de la ceilalți mai mult decît ar merita. Mofturoasă mai ceva ca un copil, femeia Taur este indecisă, acţionează după primul impuls şi nu se gîndește prea mult la consecințe. Cînd intră în polemici, se enervează cu uşurinţă şi îi poate jigni pe cei care o apreciază. Simte că trebuie să își valideze cu orice preț punctul de vedere, deși nu are întotdeauna argumente fundamentate, iar o ceartă cu o femeie Taur poate dura ore întregi, pentru că ea ține la supărare. 

Gemeni

Isteaţă şi descurcăreaţă, femeia Gemeni ştie să ţină frîiele unei vieţi de succes, atît pe plan profesional, cît şi pe plan personal. Oriunde merge, ea impune respect, însă nu este privită întotdeauna cu admiraţie. Din cauza dualităţii sale, ea poate fi o persoană foarte dificilă şi greu de înţeles. Mai mult decît atît, ea nu este cea mai fidelă parteneră, motiv pentru care relaţiile sau căsnicia ei se termină prost. Îi place să flirteze cu alţi bărbaţi şi intră cu uşurinţă în jocul seducţiei. Minte cu nonşalanţă şi nu se sfieşte să greşească. În fond, lucrurile care îi sînt interzise o atrag cel mai mult. 

Fecioară

Deşi are multe calităţi şi un suflet mare, femeia Fecioară se numără printre cele mai dificile semne zodiacale, motiv pentru care viaţa alături de ea este o provocare pînă şi pentru cel mai răbdător bărbat. Fire perfecţionistă, ea îşi doreşte ca totul să fie pus la punct, pînă la cel mai mic detaliu şi e în stare să ceară şi imposibilul de la apropiaţii săi. De aceea, nu este înconjurată de foarte mulţi prieteni. De multe ori, riscă să intre în conflicte pe teme legate de gestionarea banilor. Deşi este o persoană cu picioarele pe pămînt, extrem de raţională, caracterul ei o face să cadă în capcana propriilor iluzii. În relaţiile de cuplu, nativa Fecioară poate părea rece, în funcţie de stările pe care le are şi cu greu îşi arată sentimentele faţă de persoana iubită. Nu mai vorbim de tendinţa de a-i critica pe ceilalţi, un obicei care îi afectează relaţiile cu cei din jur.

Sursa: click.ro