CELE MAI CREDINCIOASE ZODII

(continuare din numărul trecut)

Săgetător. În mod paradoxal, spiritul aventurier al Săgetătorului şi neliniştea lui sufletească îl aduce foarte aproape de credinţă şi de spiritualitate. În acest sens, devin foarte repede idealişti, iar dacă se manifestă în lumea bisericească, de exemplu, vor fi remarcaţi pentru harul lor, pentru armonia şi sentimentul de împlinire îndreptat către ceilalţi. Săgetătorul va crede cu toată fiinţa sa şi va face acte de binefacere ca şi cum aceasta este cea mai importantă vocaţie a lui.

Capricorn. Unul dintre cei mai puţin intuitivi, Capricornii se ghidează în viaţă pe spiritul lor acut de observare, pe raţiune, pe explicaţii ştiinţifice şi foarte clare. Foarte puţini vor fi credincioşi, ceea ce nu înseamnă că sînt oameni răi, din contra – bunătatea lor e una specială. Doar că astrele nu le favorizează o predilecţie către spiritualitate sau domeniul religios.

Vărsător. Unul dintre cel mai credincios semnal astral, dacă nu chiar primul dintre cei cu această calitate, Vărsătorul are o conştiinţă de sine (conştiinţa propriilor acţiuni şi gînduri) greu întîlnită la alte zodii. Creativi, vizionari, nativii din Vărsător cred şi simt o chemare spirituală profundă, iar credinţa lui nu poate fi dărîmată de către nicio teorie, de niciun posibil gînd: el crede, în pofida problemelor sau piedicilor, crede şi... punct.

Peşti. Foarte sensibil şi extrem de emoţional, nativul din Peşti este foarte deschis spre credinţă, religie, spiritualitate. Cu precizarea că Peştii nu vor confunda niciodată credinţa cu ceva misterios, ci şi-o va asuma ca pe un dat spontan, prin prisma legăturii pe care o simte cu divinitatea, cu energiile dintr-o altă dimensiune...

Sursa: one.ro