CELE MAI COMPATIBILE ZODII IN RELATIA DE CUPLU

Cu toții ne dorim relația perfectă, în care să nu trebuiască să-i spunem partenerului ce ne dorim, ci el să acționeze așa cum gîndim. De multe or, însă, nu ținem cont și de compatibilitatea noastră. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea și crezi că astrele sînt de vină, iată cele mai compatibile zodii în relația de cuplu.

Cele mai compatibile zodii cu Berbecul în relația de cuplu sînt:

Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Semn de foc, agil, energic și pasional, Berbecul se va înțelege, evident, cu cineva la fel ca el sau cu cineva care îi poate întreține flacăra ce-l animă în fiecare zi. Va avea o relație de cuplu incendiară cu Leul sau Săgetătorul, dar și cu zodiile de aer, Vărsător sau Gemeni, va putea menține o relație palpitantă, unde semnul de aer va aduce noutatea, iar Berbecul nebunia.

Cele mai compatibile zodii cu Taurul în relația de cuplu sînt:

Rac, Fecioara, Capricorn, Pești

Semn de pămînt, deci bine înfipt cu picioarele pe pămînt, Taurul este o fire puternică, încăpățînată, dar familist convins, în care poți avea încredere. Face familie perfectă cu semnele de pămînt surori, Capricorn și Fecioară, dar se poate simți împlinit emoțional cu Racul sau Peștii, formînd o relație de cuplu plină de dragoste.

Cele mai compatibile zodii cu Gemenii în relația de cuplu sînt:

Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Semnul de aer ce guvernează zodia Gemenilor îi face pe aceștia să fie adaptabili oriunde și oricînd, să fie persoane foarte comunicative și care manipulează foarte ușor. Ei se plictisesc destul de ușor, de aceea au nevoie de semne asemănătoare, ca Balanța sau Vărsătorul, pentru ca împreună să viseze. Un semn de foc plin de dinamism cum sînt Leul sau Berbecul îl pot ține pe loc pe alunecosul din zodia Gemeni și pot face un cuplu desăvîrșit.

Cele mai compatibile zodii cu Racul în relația de cuplu sînt:

Taur, Fecioara, Scorpion, Pești

Racul, cel mai sensibil din zodiac, își dorește dragoste, familie și stabilitate. Iar acestea le poate primi de la cei de același semn, apa. Peștii îi voi copleși cu devotamentul lor, Scorpionii sînt extrem de atenți atunci cînd se simt iubiți, iar Racul știe cum să iubească cu patos. Taurul și Fecioara pot fi alte opțiuni bune în relația de cuplu, acestea oferindu-i mereu stabilitatea de care are nevoie, însă nu întotdeauna pot suporta criticile Fecioarei sau răceala Taurului.

Cele mai compatibile zodii cu Leul în relația de cuplu sînt:

Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Artist de fel, cu coama veșnic coafată, Leul este un creativ, emotiv și un iubăreț al zodiacului. El nu poate fi înțeles de prea multă lume, deci trebuie să aveți grijă pe lîngă cine nimeriți. Împreună cu Berbecul și Săgetătorul, semne de foc ca și Leul pot face un cuplu fără egal, atunci cînd fiecare renunță cîte puțin la orgoliul lui. Iar cu Balanța și Gemenii, aproape la fel de exuberante ca și Leul vor face o pereche foarte echilibrată, căci se completează perfect.

Cele mai compatibile zodii cu Fecioara în relația de cuplu sînt:

Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Pragmatice, analitice și cu tendința de a fi puțin prea perfecționiste, Fecioarele sînt extrem de fidele și stabile. Taurul și Capricornul îl pot înțelege perfect și pot face casă bună. Dintre zodiile de apă, Scorpionii se vor simți atrași de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperați.

Cele mai compatibile zodii cu Balanța în relația de cuplu sînt:

Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Dintre aerieni cel mai justițiar, plin de farmec și diplomat semn, Balanța va forma un cuplu ideal cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sînt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar. Împreună cu Leul pot face un cuplu ca la Hollywood, vor străluci plini de ei și se vor iubi ca în povești. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate și corectitudine.

Cele mai compatibile zodii cu Scorpionul în relația de cuplu sînt:

Rac, Pești, Fecioara, Capricorn 

Iubirea unui Scorpion te poate copleși, pasiunea lui este foarte intensă și se aprinde pe zi ce trece, iar dacă nu-ți plac relațiile de cuplu siropoase nu poți ține pasul cu amantul perfect al zodiacului. Așa că sînt puțini care îi înțeleg pasiunea, Racii și Peștii, semne de apă ca și Scorpionul, se pot lăsa la fel de bine pradă pasiunii și pot face față unei relații pline de romantism. Scorpionul, pentru că oferă atîta dragoste nu suportă să fie înșelați sau mințiți în relație, de aceea mai poate face casă bună cu Capricornul și Fecioara, care nu-l vor trăda niciodată.

Cele mai compatibile zodii cu Săgetătorul în relația de cuplu sînt:

Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Intelectuali, onești, veșnic pozitivi și zîmbitori, persoanele din zodia Săgetătorului pot fi schimbătoare și nehotărîte, de aceea fac casă bună cu Berbecul și Leul, care pot ține pasul cu ei. Deși pare un visător, și de aceea se potrivește perfect cu aventurierul Vărsător, el este loial și foarte corect și își dorește o lume la fel. Balanța îi poate oferi stabilitate și îl poate ține pe linia de plutire atunci cînd Săgetătorul pică prea adînc în neliniștea care îl caracterizează.

Cele mai compatibile zodii cu Capricornul în relația de cuplu sînt:

Taur, Fecioara, Scorpion, Pești

Nu există semn mai disciplinat, pragmatic și cu o vedere în perspectivă mai bună decît a Capricornului. Pentru multe semne ale zodiacului poate fi mult prea rigid, însă nu și pentru Taur sau Fecioară, ghidate de aceleași idealuri în viață.  

Scorpionii se vor bucura de ambiția Capricornului, de stabilitatea emoțională și seriozitatea cu care tratează problemele din viață. Peștii vor fi foarte fascinați de verticalitatea acestei zodii, ei fiind alunecoși din fire, și își vor dori un model demn de urmat, astfel că vor fac o relație de cuplu fericită.

Cele mai compatibile zodii cu Vărsătorul în relația de cuplu sînt:

Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Vărsătorul, considerat geniul zodiacului, pentru că sînt multe nume de savanți și genii în istorie ce s-au născut sub acest semn, își doresc libertate și înțelegere. El trebuie să inventeze, să se simtă în largul lui și să fie gata oricînd de o nouă aventură. Așadar, va face o relație de cuplu excelentă cu Săgetătorul, care îl va urma și susține în toate nebuniile vieții lui și cu Berbecul, care îl va inspira și va fi o sursă nesfîrșită de idei. Cu Balanța va avea o relație de prietenie absolută, care poate dura o veșnicie, iar Gemenii îi pot oferi o relație amoroasă aprinsă, dar nu tot timpul au răbdare cu acești visători neobosiți.

Cele mai compatibile zodii cu Peștii în relația de cuplu sînt:

Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Peștii vor iubire infinită, sînt foarte romantici și nu degeaba sînt considerați alți buni amanți ai zodiacului. Sînt înflăcărați și pot face o relație de cuplu magnifică cu Scorpionii, acești siropoși fără cusur, dar și cu Racii, care îi vor declara iubirea veșnică și absolută, pe care o caută Peștii cu atîta disperare. Dacă însă nu dau peste zodii de apă ca el, fac pereche bună cu Taurul sau Capricornul, care îi pot oferi stabilitatea şi fidelitatea de care aceștia au nevoie pentru a da tot ce este mai bun și frumos din ei.

Sursa: click.ro