CELE MAI CIUDATE LEGI SEXUALE

Statele islamice sunt renumite pentru legile uşor absurde, mai ales din pricina faptului că încălcarea celor mai multe dintre ele se pedepseşte cu moartea. Statele Unite ale Americii, în mod surprinzător, sunt pe primul loc în topul statelor cu cele mai multe legii de interdicţie pentru felurite activităţi sexuale.

1. În Merryville, Missouri, este ilegală purtarea corsetului, deoarece "privilegiul de a admira trupul neîncorsetat, plin de forme, al unei femei tinere, nu ar trebui negat bărbatului american normal şi cu sînge fierbinte", scrie one.ro.

2. În Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie să caute un bărbat, să-l sune sau să-i dea întîlnire.

3. În Alabama este ilegal să cumperi jucării sexuale.

4. În Washington nu există niciun fel de interdicţie legală în ceea ce priveşte relaţiile sexuale cu animalele, cu excepţia faptului că acestea să cîntărească sub 18 kilograme.

5. Tot în Washington este ilegal să faci sex în orice altă poziţie decît cea a misionarului.

6. În Maryland, SUA, este ilegal să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

7. În Massachusetts, nu este permis sexul cu un clovn, la rodeo, cu caii de faţă.

8. În Utah (stat american renumit pentru consumul de pornografie informatică) este legal să întreţii relaţii sexuale cu animale, dacă şi numai dacă nu plăteşti pentru asta.

9. În Florida, partenerii necăsătoriţi, dar care locuiesc în aceeaşi casă nu au voie să facă sex. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicţia nu se mai aplică.

10. Tot în Florida, e ilegal să te bucuri de sînii soţiei tale sărutîndu-i.

11. În Massachusetts nu este permisă poziţia sexuală în care femeia stă deasupra partenerului.

12. În Carolina de Nord, ochelarii de soare au voie oriunde, mai puţin cînd faci sex.

13. Tot în SUA, mai precis în Oregon nu este permis să se vorbească vulgar în timpul actului sexual.

14. În Tennessee, nu ai voie să faci sex oral.

15. În Florida, a face duş gol este o ruşine ce trebuie pedepsită.

16. În statul american Minessota, bărbatul care are o respiraţie urît mirositoare nu are voie să facă sex cu soţia lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele pe dinţi. Mai mult, este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine.

17. În Indonezia, masturbarea este pedepsită cu moartea prin tăierea capului.

18. În Bahrain, medicul ginecolog de sex masculin are dreptul să examineze o femeie numai cu ajutorul unei oglinzi prin care poate privi organele genitale.

19. În Uganda este interzisă muzica erotică.

20. Demnitarii australieni au considerat benefic să interzică apariţia în reviste a femeilor cu sînii prea mici. Dacă nu au cel puţin cupa A, femeile par nişte fetişcane care stîrnesc poftele pedofililor...

21. Pe insula Guam, femeile virgine nu se pot căsători, tocmai de aceea există un job full-time ce presupune dezvirginarea tinerelor.

22. O erecţie evidentă, văzută prin hainele unui bărbat, este interzisă prin lege în mai multe regiuni federale din SUA: Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington şi Wisconsin.

23. În Minnesota, este ilegal pentru bărbaţi să întreţină relaţii sexuale cu un peşte viu. Pentru femei nu este specificată această interdicţie.

24. În hotelurile din localitatea Sioux Falls, din South Dakota, fiecare cameră trebuie să aibă două paturi, situate la cel puţin un metru şi jumătate distanţă între ele. Întreţinerea relaţiilor sexuale în spaţiul dintre cele două paturi este strict interzis. Aceste condiţii sunt aplicabile numai pentru cuplurile care închiriază camerele pentru o singură noapte.

25. În oraşul Cali, din Columbia (America de Sud), femeile au voie să facă dragoste numai cu soţii lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeaşi încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriţi.

26. În Liban, este stipulat prin lege că bărbaţii au voie să aibă relaţii sexuale cu animalele, cu condiţia ca acestea să fie femele. Sexul cu masculii din rîndul animalelor este pedepsit cu moartea.

Sursa: RTV.NET