Cele mai bizare obiceiuri erotice: Tara unde musafirii au dreptul sa faca amor cu stapina casei. O sarcina este semn de prosperitate

Cînd vine vorba de plăceri carnale, fiecare popor are obiceiurile şi tradiţiile sale, însă în unele țări există adevărate ritualuri sexuale, mai vechi sau mai noi, care ne pot speria și chiar dezgusta. Unii își ating organele genitale, în loc de salut, iar alții își taie un testicul, doar ca să nu facă gemeni, pentru că sunt consideraţi drept o pedeapsă a păcatului şi a blestemului! Unele femei ar trebui să aibă mai mulți parteneri, înainte să se mărite...

Topul celor mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume

Australienii aborigeni, în loc să-şi strîngă mîna, în semn de politeţe, aşa cum o facem noi, îşi demonstrează prietenia un pic altfel. Aceştia își ating organele genitale atunci cînd se salută.

Fetele din Tibet, ca să se căsătorească, trebuie să aibă în trecut cîteva zeci de parteneri sexuali.

În Oceania, obiceiurile locale cer ca fetele să fie virgine atunci cînd se căsătoresc. Mai mult de atît, mireasa trebuie să „scape" de virginitate cu ajutorul prietenilor mirelui. Aceştia o dezvirginează pe mireasă cu ajutorul unui cuţit din piatră. Apoi, timp de trei zile, aceasta trebuie să întreţină cu ei raporturi sexuale. După aceste trei zile, mireasa trece prin patul altor bărbați din trib şi după ce aceştia își satisfac nevoile, mireasa ajunge şi în patul soţului legitim.

Indienii „topinamba" din Brazilia, consideră că femeile sunt atrase de organe genitale gigantice. Din acest motiv, bărbaţii se supun la diferite chinuri şi-şi pun chiar viaţa în pericol, doar ca să aibă parte de o mărire considerabilă a penisului. Aceştia se lasă muşcaţi de diferite insecte veninoase, sau chiar de şerpi, drept rezultat, organul se umflă şi devine imens.

În unele comunităţi nepaleze există un obicei ca fraţii să se căsătorească cu o singură femeie. Acest ritual vine din dorinţa rudelor de a nu împărţi averea sau, mai exact, pămîntul. Soţia trebuie să aibă un orar bine gîndit ca să reuşească să fie cu toţi soţii, atunci cînd ei au nevoie de ea.

În Papua Noua Guinee un trib obişnuia să îşi lase copiii să-şi înceapă viaţa sexuală la vîrsta de şase ani, vîrstă sugerată pentru fetiţe. Băieţii, însă, trebuie să aştepte să împlinească măcar zece ani. Chiar dacă sexul nu era interzis de la o vîrstă fragedă, băieţii şi fetiţele nu aveau voie să mănînce la aceeaşi masă, fără să fie soţ şi soţie.

Unele triburi africane obligă bărbatul să treacă un test sexual înainte de nuntă. Acesta trebuie să facă sex cu mama miresei de atîtea ori de cîte ori vrea ea. Acesta trebuie să demonstreze cît de dotat şi valoros este ca viitor ginere. Mai mult ca atît, ginerele, înainte de asta, trece un control minuţios, în faţa socrului. Acesta îi verifică dinţii, ochii, corpul ca să demonstreze că este sănătos.

În Kamceatka de Nord, în cele mai îndepărtate sate, se păstrează un obicei vechi, foarte pitoresc. Musafirii care vin în vizită, au dreptul să facă sex cu stăpîna casei. Iar soţul acesteia, nu are voie să refuze. Mai mult ca atît, dacă în urma raportului sexual, femeia rămîne însărcinată, se consideră că în această casă s-a instalat fericirea şi succesul.

Membrii unor triburi din Estul Africii, pentru a preveni raporturile sexuale înainte de căsătorie, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sîngele în perioada ciclului.

Bărbaţii din unele triburi din Africa de Sud, ca să nu aducă pe lume gemeni, consideraţi drept o pedeapsă a păcatului şi a blestemului, îşi taie un testicul. (Sursa: RTV.NET.ro)