Cel mai urit om din lume are o sotie foarte frumoasa si 6 copii

Am citit cu toții poate în copilărie povestea ”Frumoasa şi bestia” şi cu toții am rămas impresionați de finalul ei. Ei bine, aceea a fost doar o ficțiune, însă ceea ce o să vă prezentam în acest articol este REALITATE. Da, există undeva, pe acest Pămînt, o frumoasa care s-a îndrăgostit de o „bestie”, în acest caz cel mai urît bărbat din lume. Frumos este faptul că cei doi au acum împreună 6 copii. Să punem oare la îndoială faptul că nu a fost dragoste?

Godfrey Baguma, bărbatul despre care se spune că este cel mai urît om din lume, a devenit tată pentru a opta oară. El are 47 de ani, este din Uganda şi urîţenia facială i se datorează bolii care i-a deformat faţa. El a lăsat fără cuvinte mii de oameni din toate colțurile lumii după ce a arătat că dragostea nu ține cont de frumusețe ori de vîrstă.

Astfel, acesta și-a luat drept soție o negresă frumoasă, de 30 de ani, care i-a dăruit acum al optulea copil, o minune de fetiţă. „Am stat cu ea patru ani înainte ca părinții ei să afle unde trăiește. Nu am vrut ca ei să mă vadă pînă nu avea să rămînă însărcinată, pentru că ar fi sfătuit-o să mă părăsească. M-a şi părăsit cînd era însărcinată în luna a şasea, dar s-a resemnat şi două luni mai tîrziu s-a reîntors la mine. I-am spus că nu eu am ales să arăt aşa şi că dacă simte că asta e o povară pentru ea, mă poate părăsi”, a declarat Godfrey pentru, metro.co.uk., citat de a1.ro.