CEL MAI ÎNALT BĂRBAT DIN LUME SE ÎNSOARĂ

Mireasa lui are 1.75 metri, dar nu îi trece de talie

Cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, un tînăr de 30 de ani înalt de 251 centimetri, şi-a găsit aleasa inimii, o femeie cu aproape un metru mai mică.

Sultan Kosen, cel mai înalt bărbat din lume, care deţine, de asemenea, recordul pentru cele mai mari mîini şi picioare, şi-a găsit jumătatea, o femeie mai mică cu aproape un metru decît el. Astfel, cu toate că tînăra are 1.75 metri, ea îi ajunge fostului baschetbalist doar pînă la talie, potrivit Mirror.

Tînărul a început să crească din cauza unei tumori la glanda pituitară, fiind declarat în anul 2009 cel mai înalt om din lume, cu o înălţime de 2.51 metri. La nuntă au participat mii de persoane, printre care politicieni turci şi alte personalităţi locale. Merve Dibo, aleasa lui, este o femeie cu o înălţime normală.

"Din păcate nu am putut să îmi găsesc o fată pe măsura mea. Iubita mea are peste 1.75 metri, dar cred că mi-am găsit persoana potrivită pentru mine", a declarat Sultan, care în 2011 a făcut chimioterapie pentru a se opri din creştere.

RTV.NET