CEL MAI MARE TOUR OPERATOR DE CHARTERE DIN ROMÂNIA A VENIT PE PIAŢA DIN R. MOLDOVA

Cel mai mare tour operator de chartere din România şi-a lansat oficial activitatea în R. Moldova. Este vorba despre Christian Tour, care în anul 2014 a atins o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, a deservit peste 185 de mii de turişti, deţine 30 de agenţii în oraşele din Romania şi are circa 150 de angajaţi.

În 2014 Christian Tour a realizat 27 de zboruri charter săptămînal spre Grecia, Turcia, Spania, Italia. De asemenea, deţine un parc de 36 de autobuze de lux, care la fel, deschid pentru turişti destinaţii de vacanţă.

“Am venit în R. Moldova pentru că sîntem siguri de succes. Noi vom oferi pachete turistice pentru orice buzunar, ceea ce înseamnă că orice persoană ce ne va trece pragul îşi va găsi la noi vacanţa dorită. Christian Tour va oferi cele mai bune pachete turistice pe gustul fiecărui cetăţean al R. Moldova”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour România.

Potrivit lui, faptul că au ajuns la 185 de mii de turişti în 2014 nu ţine de noroc, ci de organizarea de a satisface nevoile clientului.

Printre ofertele speciale ale agenţiei se numără şi pachetul „Senior Voyaje” – destinat persoanelor trecute de 55 de ani, dar şi „Family Moments” – destinate familiilor cu copii.

În 2015 Christian Tour va oferi pachet cu zbor din Iaşi, spre insula Zakynthos şi din Bacău – spre Rodos. Totodată, ei propun sejururi şi circuite cu autocarul şi avion, ce pornesc de la 145 de euro.

Alexandru Filipschi, directorul Christian Tour în R. Moldova, a spus că agenţia şi-a deschis deja uşile pentru clienţi, iar cu ocazia lansării sînt oferite reduceri consistente, de pînă la 50% din preţul pachetelor.

El a precizat că Christian Tour deţine unul dintre cele mai mari oficii de turism din R. Moldova, care este amplasat în centrul capitalei.

Sursa: Moldpres