CEL MAI MARE MISTER AL UMANITATII ESTE LA UN PAS DE A FI DEZVALUIT

Ediţia americană a „The Science” a publicat versiunea şocantă a originilor piramidelor egiptene. În timpul cercetării acestui subiect dintr-un punct de vedere fundamental nou, unele fapte au fost dezvăluite, care au schimbat total percepţia oamenilor asupra lumii obişnuite. Indiciul era atît de evident; hai să-l descoperim împreună.

Oamenii de ştiinţă nu au observat lucruri evidente timp de un secol. În timp ce unii căutau un răspuns în traducerea hieroglifelor, alţii erau uimiţi de contrastul arhitectural. Egiptenii antici ar fi trebuit să aibă o tehnologie incredibilă pentru a construi aceste piramide. A apărut o întrebare, şi anume dacă au avut această tehnologie, de ce nu sînt şi alte construcţii? Cu un astfel de nivel de iscusinţă, constructorii piramidelor ar fi putut construi megalopolisuri întregi, care ar fi rămas pînă în zilele noastre. Deci?

Toată cercetarea modernă se bazează pe acest fapt. Nici măcar astăzi nu există vreo macara care să poată ridica o lespede de piatră ce cîntăreşte 41 de tone, la înălţimea de 150 m. Poţi să-ţi închipui cum au făcut egiptenii asta? Dacă nu, apare posibilitatea ca piramidele să fi fost construite cu mult înainte de ascensiunea Egiptului Antic. Acum misterul devine cu adevărat interesant.

Scepticii nu au dat o explicaţie credibilă. Cum este posibil? Piramidele au fost construite din lespezi de piatră perfecte în ceea ce priveşte forma şi dimensiunea. Unele dintre acestea au rotunjimi ireproşabile şi pereţii din interiorul construcţiei sînt finisaţi cu o precizie uimitoare. Această calitate poate fi obţinută doar cu ajutorul tehnologiei cu laser. Dar vorbim despre Egiptul Antic, Era uneltelor de piatră şi cupru.

Subiectul cărţilor fantastice este acum real. Dacă Egiptenii nu au construit piramidele, cine a făcut-o? Singura explicaţie raţională este existenţa altor civilizaţii care au trăit înaintea noastră. Ei ar fi putut avea întreaga tehnologie necesară care putea face posibilă construirea piramidelor. Atunci apare altă întrebare: unde este cimitirul acestei naţiuni hi-tech? Este posibil ca ei să fie îngropaţi adînc sub pămînt? Atunci e greu şi să ne imaginăm cît de uriaşe ar fi piramidele de fapt. Probabil, egiptenii şi-au însuşit doar vîrfurile şi cea mai mare parte este ascunsă sub straturi de nisip şi pămînt.

Un destin trist al strămoşilor noştri. Este posibil ca civilizaţia dispărută să fi construit buncăre pentru a supravieţui unui potop global. Nu e o coincidenţă că aceste construcţii au formă de piramidă, pentru că această structură domoleşte puterea oricărui val, din orice direcţie. Apa ar curge pe lîngă marginile sale şi ar trece mai departe. Dar dacă strămoşii noştri misterioşi erau capabili să le calculeze şi să le construiască, de ce au dispărut, care a fost greşeala lor fatală? Sau a fost doar un plan insensibil de a salva doar un grup restrîns de oameni pentru continuitatea familiei?

Noi dovezi ale unei teorii nebune. Toată lumea a încercat să găsească refugiu din calea potopului. Oamenii de ştiinţă continuă să găsească piramide peste tot în lume. În 2005, un cercetător independent, Semir Osmanagic, a descoperit o piramidă în Bosnia: a fost mascată ca un munte. În timpul expediţiei arheologice, oamenii de ştiinţă au dat peste o lespede de piatră făcută dintr-un material asemănător cu betonul. Cu toate acestea, compoziţia avea alte elemente, necunoscute de ştiinţa modernă.

Semnele civilizaţiei dispărute sînt peste tot în lume. O nouă piramidă a fost descoperită la Sevastopol. În timpul procesului de căutare a apei termale, sondele au descoperit o construcţie de piatră la adîncimea de 10 metri. Locul a fost ales intenţionat; a dispersat o radiaţie de frecvenţă super înaltă cu raza de 100 metri. Mai tîrziu, a fost iniţiată o cercetare la scară mai mare cu descoperirea subsecventă a setului de piramide. Toate acestea au fost aşezate în linie. Ce înseamnă asta? Egiptul Antic a populat întreaga planetă sau o civilizaţie dispărută a existat în realitate?

Ne aşteaptă un viitor terifiant. Am putea fi şterşi complet de pe suprafaţa Pămîntului. Dovedirea acestei teorii este doar o problemă de timp. Dar este umanitatea gata să afle adevăratele secrete ale planetei noastre? E gata să recunoască faptul că o altă civilizaţie a existat şi ne-a depăşit dezvoltarea de cîteva zeci de ori? Şi să înţelegem ce trebuie să facem pentru a nu repeta destinul trist al strămoşilor noştri. Oamenii de ştiinţă sînt convinşi că aceste piramide sînt, de asemenea, un mesaj din trecut care ne avertizează asupra repetiţiei unui potop global.

Sursa: Efemeride.ro