CEL MAI IMPORTANT LUCRU IN DRAGOSTE, PENTRU FIECARE ZODIE

Fiecare zodie este unică și fiecare zodie iubește în felul ei. Și fiecare are nevoie de un singur lucru important care să stea la baza unei legături intime. Dacă știi ce vrea partenerul tău și ce prețuiește el cel mai mult, vei știi pe ce se bazează relația voastră.

Nativul Berbec

Bărbatul Berbec este un tip direct și hotărît. Cu el știi întotdeauna ce vrea și pînă unde vrea să ajungă. Pentru el, cel mai important lucru într-o relație intimă este încrederea în partenera sa. Dacă lipește încrederea deplină, va lipsi și dragostea.

Bărbatul Taur

Taurii știu să își ascundă bine sentimentele și nu își oferă niciodată inima pe tavă. Ei au nevoie de o femeie care să le stimuleze dorința de a iubi și care să îi ajute să își exprime sentimentele. Ai nevoie de multă răbdare și de tandrețe cu un nativ Taur.

Nativul Gemeni

Se știe că bărbații Gemeni se plictisesc repede și că au nevoie de o viață cît mai variată, inclusiv în intimitate. Le place să își surprindă partenerele și vor surprize noi din partea lor, vor mici aventuri și experiențe inedite.

Bărbatul Rac

Racii sînt romantici și orice poveste de dragoste este idealizată în mintea lor. Pentru un Rac, partenera lui trebuie să fie magică, să îi ofere o poveste romantică și să îl vadă ca pe un erou.

Nativul Leu

Fiecare zodie vrea ceva mai mult decît dragoste de la partenera sau partenerul de viață. Doar nativul Leu nu vrea nimic și nu cere nimic decît dragoste. Bărbații Lei vor femei puternice, capabile să iubească și să le ofere un sentiment simplu, dar profund și puternic pentru toată viața.

Bărbatul Fecioară

Este printre cei mai ascunși și introvertiți din tot zodiacul. Nativul Fecioară nu prea lasă nicio femeie să îi citească inima. Are nevoie de o femeie echilibrată, care să aibă grijă de el din toate punctele de vedere, nu să ofere doar o pasiune trecătoare.

Nativul Balanță

Te va surprinde cu pasiunea și profunzimea sentimentelor sale. Dar nu îl interesează focurile de artificii și aventurile. Balanțele fac tot posibilul să construiască un univers echilibrat în jurul lor și au nevoie de parteneri care să se integreze perfect și să nu le distrugă liniștea.

Bărbatul Scorpion

Nativii acestei zodii sînt bărbați destul de comozi și nu se implică într-o relație care nu le oferă tot confortul de care au nevoie. Trebuie să aibă multă încredere într-o femeie și să se simtă în largul lor lîngă ea, pentru a o iubi.

Nativul Săgetător

Bărbaților din această zodie le place deopotrivă aventura, ineditul și frumusețea lucrurilor simple și naturale. Au nevoie de o parteneră care să îi țină cu picioarele pe pămînt, să le ofere o viață fără surprize și drame, dar care să viseze la fel de mult ca ei.

Bărbatul Capricorn

Fiecare zodie este dispusă să facă un compromis în dragoste, dar Capricornii nu pot și pace! Sînt serioși, pot oferi totul, își calculează cît mai bine viața, dar au nevoie de o femeie pe care să se poată baza și care să fie mereu veselă și binedispusă, să le însenineze viața.

Nativul Vărsător

Distracția este pe primul loc, inclusiv în dragoste. Vărsătorii nu se angajează în relații de durată, doar dacă găsesc o femeie pe placul lor, veselă, amuzantă, dornică să călătorească și să îi însoțească oriunde.

Bărbatul Pești

Pentru Pești, există o singură femeie! Fie că este potrivită sau nu, cînd se îndrăgostesc nu mai văd defectele și o iubesc pentru toată viața. Ei au nevoie de o parteneră care să se dăruiască întru totul și să le ofere o relație romantică adevărată!

Sursa: libertatea.ro