CE TREBUIE SA FACI INAINTE DE VENIREA ANULUI NOU

2018 bate la uşă şi fiecare persoană se gîndeşte unde va petrece în noaptea dintre ani. Iată ce trebuie să faci, în funcţie de semnul zodiacal, înainte de venirea noului an.

BERBEC: acordă-ți un timp de relaxare pentru a-ți pune ordine în gînduri și doar relaxează-te. Vrei să îți schimbi locul de muncă? Sau poate look-ul? Nu te teme să faci ceva pentru tine în puținul timp care a mai rămas din anul acesta. 

TAUR: ai planuri foarte mari pentru anul ce vine, tocmai de aceea trebuie să te ocupi puţin de tine că să te poți ridica la nivelul așteptărilor.  

GEMENI: dacă ar trebui să alegem un singur cuvînt pentru a descrie 2017 pentru Gemeni, cuvîntul ar fi haotic. E momentul să înveți să îți folosești timpul într-un mod organizat.  

RAC: mai ales înainte de finele anului, trebuie să te gîndești ce înseamnă de fapt dragostea pentru tine. 

LEU: acum e timpul să faci ordine și să te ocupi și de echilibrul tău interior, astfel încît noul an să fie unul chiar și mai bun.

FECIOARĂ: relaxează-te! Bucură-te de lucrurile simple, petrece timp alături de familie.

BALANȚĂ: 2018 e un an în care totul trebuie să înceapă de la 0, iar ca să faci asta trebuie să profiți de puținul timp de care a mai rămas acum pentru a face curat și a scăpa de tot ce e vechi: haine care nu îți mai plac, persoane cu care nu mai rezonezi și orice altceva care te ține într-un fel sau altul în trecut.

SCORPION: folosește perioada sărbătorilor ca ocazie pentru a încerca ceva nou și anume relaxarea!

SĂGETĂTOR: anul care vine o să fie numai și numai despre tine așa că stabilește-ți țeluri cît mai înalte pentru că absolut totul este posibil!

CAPRICORN: ai neapărată nevoie de relaxare! Totul va fi în regulă și dacă îți acorzi o pauză din cînd în cînd.  

VĂRSĂTOR: ia inițiativa și plănuiește de acum tot ceea ce vrei să realizezi în anul următor! Fă o listă, visează și mai ales, alege scopuri care sînt dragi ție, astfel implicarea va veni de la sine.

PEȘTI: o idee foarte bună ar fi să începi să te întrebi ce îți dorești de fapt. Ce vrei să realizezi cu adevărat în noul an? Fă-ți timp pentru puțină autocunoaștere și învață să îți respecți dorințele.

Sursa:dcnews.ro