CE TE SENSIBILIZEAZA, IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare persoană ascunde în interior multă sensibilitate însă emoționalitatea iese la suprafață doar în anumite situații. Vezi ce te sensibilizează încît să te facă să renunți la masca dură și de necombătut, în funcție de zodie.

BERBEC: NEPĂSAREA

Dacă ești ignorat/ă atunci cînd ai ceva important de spus și consideri că merită să fii ascultat/ă de toată lumea, devii sensibil/ă automat, deși nu arăți asta. În tine se rupe o lume, iar inima ta plînge în valuri. 

TAUR: SĂRĂCIA

Sărăcia celor din jur, atît materială cît și spirituală, te fac sensibil/ă. Ești genul de persoană care va fi mereu acolo pentru oamenii care au nevoie iar asta nu e puțin lucru. 

GEMENI: ATACURILE LA PERSOANĂ

Cu toate că spui că reziști la orice, atunci cînd cineva îți atrage atenția sau simți că face un atac personal, te pierzi, ești extrem de confuz/ă și nu mai știi cum să o iei de la capăt. 

RAC: APROAPE ORICE

Te-ai născut într-o zodie tristă, însă nu merită să te deprimi toată ziua. Ai tendința de a interpreta totul pe dos, de a considera că lumea are ceva cu tine, cînd de fapt, lucrurile nu stau așa. 

LEU: LIPSA DE RESPECT

Atunci cînd nu te simți respectat/ă ripostezi emoțional și te vulnerabilizezi singur/ă, fără a te gîndi că persoana care nu îți oferă respectul cuvenit nu merită niciun dram de energie în plus consumată de tine. 

FECIOARĂ: REFUZUL

Dacă cineva te refuză sau te critică, nu te simți deloc bine. Ai o problemă în a înțelege că nu poți fi pe placul tuturor pe lumea asta iar testul suprem în viață este tocmai să înveți această lecție. 

BALANȚĂ: NAIVITATEA

Naivitatea celor din jur te sensibilizează cel mai tare. Ți se rupe inima cînd vezi oameni care suferă și pleacă mereu capul în speranța unei zile mai bune mîine. 

SCORPION: APROAPE NIMIC

Ai un caracter mult prea puternic și puține lucruri te pot sensibiliza pe lumea asta. Îți urmărești doar scopurile, extrem de calculat, însă ai capacitatea de a nutri și sentimente de păreri de rău atunci cînd cineva este în dificultate, ba chiar de a încerca să îl ajuți din inimă.

SĂGETĂTOR: BOLILE

În cazul în care copilașul tău este bolnăvior, alegîndu-se cu o simplă răceală, pentru tine este sfîrșitul lumii, chiar și dacă acesta are deja peste 18 ani.

CAPRICORN: BĂTRÎNEȚEA

De fiecare dată cînd îți vizitezi părinții sau bunicii te gîndești că și tu vei ajunge bătrîn la un moment dat, iar acest lucru te indispune total.

VĂRSĂTOR: MUZICA BUNĂ, ARTA ÎN GENERAL

Ești o fire artistică și orice melodie, film, pictură, sculptură, piesă de teatru cu un mesaj dramatic îți rupe inima în două.

PEȘTI: PRIVIREA PERSOANEI IUBITE

Firea ta romantică își spune cuvîntul. Privirea caldă și ochii umezi ai persoanei iubite te înmoaie într-o clipă.

Sursa: RTV.NET