CE SURPRIZE NE ADUCE ANUL 2018, DIN PUNCT DE VEDERE NUMEROLOGIC

Anul 2018 are cifra destinului 2. Acest număr poate aduce dramatizări puternice, a declarant numerologul Lucia Palii în cadrul unei emisiuni realizate în studioul de radio Sputnik Moldova.

Numărul doi este cifra lunii și de aici se intensifică foarte mult intuiția, instinctele, dar și dorința oamenilor de a fi alături de copii, pentru că cifra doi simbolizează și maternitatea, a mai spus Lucia Palii. Potrivit ei, anul 2018 va fi plin cu de toate.

„Anul 2018 este foarte norocos pentru oamenii de creație, pentru artiști, pentru pictori, pentru cei care se ocupă de înfrumusețare. Dar totuși și confruntările și dualismul din societate vor fi foarte intense. Și fiindcă cifra doi are tendința de a multiplica energia de vis a vis și cînd vorbesc doi prieteni sau doi oameni care se iubesc, se intensifică relația de dragoste. Dar cînd doi oameni se dușmănesc, se urăsc este posibil să se intensifice și violența", a spus Lucia Palii.

Numerologul a mai afirmat că în acest an toate acțiunile vor urma principiul ”după faptă și răsplată”. Ea a mai subliniat că fiecare persoană trebuie să se identifice cu echipa din care face parte.

Autor: Vasile Dosca