CE SPUNE ZODIA DESPRE INTELIGENTA TA. PATRU ZODII SINT IN VIZORUL ASTROLOGILOR!

Gemenii au o imaginație debordantă. Curioși, mereu aflați în căutarea adevărului, nativii din Gemeni au o imaginație debordantă și sînt foarte îndemînatici. Au mereu cuvintele la ei.

Nativii din Vărsător au o capacitate incredibilă de analiză. Adesea sînt considerați geniile neînțelese ale zodiacului.

Nativii din Pești reprezintă acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sînt oamenii care chiar reușesc să ofere un sfat bun, care ar putea fi extrem de folositor. 

Scorpionii excelează în ceea ce privește inteligența emoțională, intuiția și empatia de care pot să dea dovadă fiind două dovezi de necontestat în acest sens.

Racii, înzestrați cu inteligența emoțională. Sensibil și intuitiv, nativul din Rac are aplecarea de a-i ajuta pe ceilalți și de a forma legături foarte puternice cu persoanele de care se simte apropiat.

Balanță. Expresivitate și creativitate, acestea ar fi principalele calități care ies în evidență în cazul acestui nativ.

Berbecii au uneori idei cu ajutorul cărora dau lovitura și cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reușesc să-i îmbogățească peste noapte pe cel care le-a gîndit.

Nativul din Leu este înzestrat cu inteligență intuitivă, emoțională, care îl ajută să descopere cele mai bune momente pentru a demara orice acțiune importantă, indiferent de domeniu.

Optimist şi plin de energie, nativul din Săgetător este tipul de personalitate curioasă în legătură cu noi culturi şi filosofii de viaţă. Mereu avid să acumuleze noi cunoştinţe, dar şi să-i înveţe pe alţii, Săgetătorii au puterea de a-i inspira şi pe ceilalţi graţie entuziasmului sau pentru cunoaştere.

Deși adesea sînt blocați într-o zonă de confort, Taurii au darul de a aprecia și de a înțelege înțelepciunea care rezidă în lucrurile simple.

Aproape obsedați de perfecționarea abilităților, nativii din Fecioară pot da dovadă de o putere de disciplină deosebită.

Integru și înzestrat cu o fire răbdătoare, nativul din Capricorn este în stare să-și împingă limitele la maximum atunci cînd este decis să atingă un obiectiv, informează sanatate.bzi.ro