CE SPUNE ULTIMA CIFRA DIN ANUL NASTERII TALE

Pentru numerologi, cifrele din data nașterii sînt simbolurile destinului, dar ultima cifră din anul în care te-ai născut ascunde cîteva detalii care îți definesc destinul.

Numerele 1 sau 2

Dacă ultima cifră din data nașterii tale este 1 sau 2, se pare că te bucuri de un destin destul de norocos, cu multe împliniri la care nu te aștepți. Cînd ai perioade mai grele în viață, este suficient să lași timpul să rezolve problemele delicate și șansele vor apărea cînd te gîndești mai puțin. Este foarte important să rămîi echilibrat, să te înțelegi bine cu toată lumea și vei fi respectat. De multe ori ai tendința să conduci și să iei decizii pentru alții, dar încearcă să fii cît mai diplomat.

Ultima cifră: 3 sau 4

Dacă te-ai născut într-un an care se termină cu numerele 3 sau 4, ești o persoană plăcută, deschidă și vorbăreață. Știi cum să te porți cu toată lumea și cum să obții sprijinul celor din jur la nevoie. Ești inventiv, isteț și îți faci ușor prieteni. Cu imaginația ta bogată poți avea succes în orice carieră care presupune un talent artistic sau dezvoltarea de strategii. Ești atras de călătorii și de aventuri și te ofilești dacă duci o viață monotonă, de aceea trebuie să îți cauți partener(ă) pe măsura ta.

Cifrele 5 sau 6

Dacă anul tău de naștere se încheie cu 5 sau 6, ești o persoană deschisă și foarte generoasă. Te faci imediat plăcut în orice colectiv, reușești să te faci indispensabil la serviciu și poți avea o carieră interesantă și bine plătită. Ești muncitor și familist. Nimic nu contează mai mult pentru tine decît confortul și liniștea familiei tale și faci sacrificii mari pentru a le menține neatinse. În viață, vei alege mai multe meserii pînă cînd vei găsi cel mai potrivit loc de muncă pentru tine.

Numerele 7 sau 8

Dacă ultima cifră din anul tău de naștere este 7 sau 8, se pare că ai un spirit liber și aventurier. Ești un idealist și un nonconformist. Nu îți place să dai socoteală nimănui și îți conduci viața după regulile tale. Cînd iubești, o faci cu o pasiune greu de egalat și dai totul, de aceea se întîmplă adesea să fii crunt dezamăgit. Ai o imaginație debordantă și nu lași pe nimeni să te întoarcă din drum, dar cînd te confrunți cu un eșec poți avea perioade lungi de apatie și depresie.

Ultima cifră 9 sau 0

Dacă anul tău de naștere se încheie cu una dintre aceste cifre, se pare că ești o persoană foarte ambițioasă și nu te împaci prea bine cu nimeni. Nu ai niciun prieten apropiat și nici cu rudele nu ții legătura prea strîns. Ești independent și individualist, dar ești foarte disciplinat și îți construiești viața în funcție de cele mai bune oportunități, astfel încît ajungi destul de repede la o situație materială și socială de invidiat. În dragoste, ești dominător și cu greu găsești un partener(ă) pe potrivă.

Sursa: libertatea.ro